gelemedim daha kusura bakma nolur gelince bana bunları söyle :D lütfennn
Printable View
nlybrd:) :)
apacheee tuning:D
herşeyi anlarım da , hakikaten sizin de emek veren diğer arkadaşlarınızın da bu işe bu kadar vakit ayırabiliyor olmanız dikkatimi çekti...
siz habire sök-tak yaparken dükkanı kim işletiyor?
:)
elemanlar isyan edicek düşünüyorum elde senin kırbaç ÇALIŞIN ULEYNN ÇALIŞIIINN :D BUNU beğenmedim SÖKÜN uLEYYYYnn SÖKÜÜÜNNN :D
abbowwwwwwww jantlara bak fena göz alıyo ama süper gidiyo çalışmalar emeginize saglık
bu araba izmirdemi kaplanıyor balık esirdemi ?? Ben benim bemuşun sanroof unu siyaha kaplatmayı düşünüyorum izmirdeyse yeriniz adres birde pmden fiyat aliim :) yabancıya gitmeyelim.. :D
Ben hala iddaa ediyorum böyle bir şeyi bir ERKEK yapmış olsaydı pehhh konu ya çok eğlenceden kapanrıdı yada hakaretten kavga çıkardı :D gene kapanırdı :D
He gökan kanka aldın mı cevabı :D git sen arabanı carbon yap madem çok biliosun :D
Ben canakkaledeyım fakat dukkan kutahyada :)o zaman tsk edıyırm ılgıden dolayı:p ama bence normal cunku tr de benım gıbı bayanlarla karsılasmak zor sadece burada degıl motosıklet sıtelerınde de aynı ılgı soz konusu:)
hadi yeniden başlıyoruz ben ve arabam özlenmiş olma dileği ile su civic yeni rengiyle ve jantlarıyla:) serüven yeniden başlıyor:)
http://img39.imageshack.us/img39/7834/civiclm.jpg
Uploaded with ImageShack.us
gündüz fotosunu isteriz gece tam belli olmamış :)
mat füme + spoon jant:) daha yapım aşamasında bitmeden koymucam bi dünya yorumlar yapılıyor bitmeden o yüzden bittikten sonra koyucam:)
10numara olucak gibi duruyor bu sefer seçimler güzel :)
Arabanın fiyatının son oluru nedir? Yeter artık kurtarıcam bu arabayı bu çileden! : )))
Çook aşırı uğraşılmış maşallah diyeyim :) Harbiden polislerle sıkıntı yaşamadınız mı?