tamamen meraktan soruyorum. dışına bu kadar uğraşıosunuz peki motorda bi modifikasyon yapacakmısınız![]()
tamamen meraktan soruyorum. dışına bu kadar uğraşıosunuz peki motorda bi modifikasyon yapacakmısınız![]()
SDR GARAJ
haha gerçekten güzelmişyok ya bu arabaya deymez yapsan nolcak zaten 90 beygir
acemiliğimi bunla atıyım daha sonra 200 beygir üstü bişi olabilir
görüntüsü güzel olsun istedim yavaşta olsa
ekleri taktırdım birazdan geri kalan yerleri kaplıycaz tabi yemekten sonra şimdilik bu fotoları koyım
Uploaded with ImageShack.us
lo lo lo
bu katlıamı keske bı pejoda yapsaydınız.... degısık seyler yapıcam dıye bı arabayı boyle katletmek nedır... ALLAH akıl fıkır versın
teşekkür ederim inceliğiin için öncelikle
canım is i katletmek istedi onu katletti bundan sonra da vtec alıp b*k sarısı yapmayı düşünüyorum sonra daha farklı bişi belki;küçük oyuncaklarla ben can sıkıntımı geçiriyorum işte napalım can sıkıntısı katliam tekrar teşekkür ederim iyi günler...
lo lo lo
lo lo lo
katılıyorum kesınlıkle honda yerıne baska arac secılseydı katledılcek) bızde hondamıza zevkle bınseydık boyle utanc verıcı bı goruntu gormek yerıne
) dedım ya en basta soledıgım gıbı hıc hos olmamıs bence. fıkır olrak mat beyaz tamamen daha sık olurdu ama soyle bı durum var bı kac mat beyaz honda bılıyorum o kadarda hos durmuyo . neyse kazasız belasız
![]()
bütün konuyu baştan sona okudum mat beyaz -pembe karışımı yada ortaya karışık bişe çıkacak![]()
PROJECT01 GARAGE
tüh bilseydim can sıkıntımı geçirmek için sizin bindiğiniz arabalardan almazdım herkeste olmayan bişi alırdım sizde utanmak zorunda kalmazdınıztşk ederim amin Allah herkese kazasız belasız binmek nasip etsin
![]()
lo lo lo
www.honda-tech.com