bunların montajı nasıl yapılıyor:S?
http://otoaksesuarsepeti.com/default.asp?x=9&urun=2832
lo lo lo
sahibinden bulabilirsiniz..
aracınızda beyaz renklerde hakim olduğu için bence sırıtmaz tam tersi ilgi çeker..
renk degısımınde boyada leke kalmıyormu genelde folyo leke bırakır
valla rengi çok güzel olmuş beğendimm araba yazık şekilden şekle girmiş)daha öncede bakmıstım pembe kaplanırken
daha yeni başladık ya mavi henüz bitmedi daha bundan sonra ne renk yapsam diye düşünüyorum:P
lo lo lo
rengi burda pek net değil cep telefonundan çekildiği için
Uploaded with ImageShack.us
oyuncak araba gibi oldu aynı çok şrin duruyorama henüz bitmedi hala jan takıcam tamopnlar aynalar gibi etickerlı olucak başkada aklım a gelmiyor ama bitmedi yani:P
hı bide boyada herhangi bir leke yapmıyor söktükten sonra yapışkanı kalıyor oda benzin ile temizleniyor....
Uploaded with ImageShack.us
lo lo lo
Maşallah renkten renge girmiş ilanlarda görmüştüm alana istediği renge kaplatıp vercem diyodun bu araç demi![]()
Ruhsati ne yapiosun surekli degistiomusun yoksa polisler tanidikmi ..
Ondeki port deligi ve sunroof hic olmamis ..
Birde artik jant takiver su arabaya ..![]()
Kazaszi belasiz kullanman dilegiyle..
boyada hiç bi sıkıntı yok arkadaşlar
evet sahibindendeki araç buama artık istediği renge kaplatıp vermicem düşündümde millet 11milyara civic satıyor ben bide üstüne 2milyar masraf yapıp renk değiştiricem:P
havayı ordan alıyor taktığımız hava filtresiyle vs svs entresan bişi var orda bnde tam bilmiyrum
her kaplama sonrası fatura alıyorum zaten arkadaşlar trafikte faturayla 1 ay iznimiz var bnde ruhsata işletmek yerine 1ay sonunda rengi değiştiriyorum yani yeni bir fatura
jant konusuna gelince arkalara umutun jantları takıcam su vtec teki jantları önleride jdm in rengi olan sarı yeşile boyatmayı düşünüyorm desenli bi şekilde saç ama bellide olmaz![]()
lo lo lo
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)