Teşekkürler kayıt olduğunuz isme bakılırsa sizde sanırım sahibiydiniz :D
Printable View
Teşekkürler kayıt olduğunuz isme bakılırsa sizde sanırım sahibiydiniz :D
çok pis bi hort olucak :) ama yapcak bişey yok :D
batıkentte görüyorum arabayı orj jantlara ince yanak lastik takılmış ve basılmış :)
araba hala sizdemi ?
Maşallah..1,6 sı uçak uçak..
Evet hala bende. Konulara bakarken birden görünce çok şaşırdım :D Orjinal jantları değil üstündekiler, siz de sanırım Batıkentte oturuyorsunuz.
Teşekkürler :)
Güncel hali böyle şimdi.
http://i1200.photobucket.com/albums/...1865396_n1.jpg
maşallah güzel araç :)
fakat kaput orjinale dönmeli..
çok iyi yaa ama tampon altı çok boş kalmış gibi daha büyük bir lip gerek bence
kaput güzel görünüyor orjinal olsa daha iyi olur tabi maşallah :)
kaput böyle iyi ya :D
çok güzel sewimli bir araba maşallah ;)
Aynı kaderi paylaşıyoruz bende golf 1.6 sportline almadan önce si arıyordum fakat içime sineni bulamamıştım son hali çok tatlı duruyor maşallah kazasız belasız :)
Güzel araç.. Rabbim kaza bela göstermesin...
maşallahh güzel duruyor.
maşallah kazasız belasız
kaput orjınal olsa daha iy iolur gibime geldi eski bir polo sahibi olarak :) 6n kasa candır.
son resim çok iyi maşallah.
Kaput haric hos gorunuyor kazasiz belasiz
Boyasının çatlamasından, üstüne oturanlardan bıktım artık, orjinal kaput alıp takacam inşallah ama eskisi de duracak :) Arada değiştirerek takarım :D
Si yerine aldığım için en ufak pişmanlık duymadım, açıkçası çok iyi yapmışım bu arabayı alarak :) İnşallah sizin de öyle olmuştur.
Teşekkür ederim :)
Teşekkürler, kaput değişecek birkaç ay sonra :) Eski sahibi yaptırmıştı, ben de hevesimi aldım bu kadar zamanda. Bundan sonra yapılacaklar tamamen sadelik üzerine olacak.
Hort olsun,
Maşallah diyim Buğra :) O kaput duruyor mu hala, bir de taşındın mı Alanya'ya :)
Kaput duruyor :)
alanyaya taşındı ama şuan ankarada :)
kendisi gelmeden ben cevap veriyim :D