Teşekkürler kayıt olduğunuz isme bakılırsa sizde sanırım sahibiydiniz![]()
çok pis bi hort olucakama yapcak bişey yok
![]()
batıkentte görüyorum arabayı orj jantlara ince yanak lastik takılmış ve basılmış
araba hala sizdemi ?
Z3 Roadster
Golf Mk5 GTI
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
çok iyi yaa ama tampon altı çok boş kalmış gibi daha büyük bir lip gerek bence
kaput güzel görünüyor orjinal olsa daha iyi olur tabi maşallah![]()
Aynı kaderi paylaşıyoruz bende golf 1.6 sportline almadan önce si arıyordum fakat içime sineni bulamamıştım son hali çok tatlı duruyor maşallah kazasız belasız![]()
Güzel araç.. Rabbim kaza bela göstermesin...
maşallah kazasız belasız
kaput orjınal olsa daha iy iolur gibime geldi eski bir polo sahibi olarak6n kasa candır.
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
Boyasının çatlamasından, üstüne oturanlardan bıktım artık, orjinal kaput alıp takacam inşallah ama eskisi de duracakArada değiştirerek takarım
Si yerine aldığım için en ufak pişmanlık duymadım, açıkçası çok iyi yapmışım bu arabayı alarakİnşallah sizin de öyle olmuştur.
Teşekkür ederim
Teşekkürler, kaput değişecek birkaç ay sonraEski sahibi yaptırmıştı, ben de hevesimi aldım bu kadar zamanda. Bundan sonra yapılacaklar tamamen sadelik üzerine olacak.
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)