bence çok farklı ve tarz durmuş,maşallah
Printable View
bence çok farklı ve tarz durmuş,maşallah
Bir linea sahibi olsaydım nasıl bir jant konusunda sorum olsa sizin konunuz kesin aydınlatırdı :)
Kocaman Maşallah
maşallah çok başarılı olmuş kazasız belasız
bbs hıc ıyı durmamıs bbs yerıne farklı bı model ofsetlı jabt olabılırdı.. yada ılk jantınız cok guzeldı..
maşallah kazasız belasız ;)
bbs den sonra yenıden dogus gıbı olmus. masallah guzel olmus ama dıger arkadasların dedıgı gıbı sankı bıraz ufak kalmıs. bu tarz bır jantla 18 cook cook guzel olur.
1 sene şirket aracı olarak kullanırken lineayı hergün küfür ediyordum bu nasıl araba diye.. sanırım şimdi tövbe etmeliyim.. :D :D
harika olmuş.. :) farları karartmayı düşündünüz mü ?
Maşallah jant işi koleksiyona dönmüş. :)
Jant ve yaylardan sonra aracın gidişi iyileşti mi? Şirkette de Linea vardı bir aralar çok savruluyordu.
hakkaten gördüğüm en güzel linea bravo:) maşallah
Bayrakli ptt nin orda gordum simdi
teşekkür ederim sağolun:)
bunlarıda değiştirmeyi düşünüyorum zaten, buseferki takıcağım ebatlar 17-18 olucak:) , teşekkür ederim sağolun
teşekkür ederim sağolun, karartmıştım içine su aldı orjınal farlarım gitti tekrar far aldım bunlarada kıyamıyorum acıkası ama şeytan dürtmüyor değil:)
dükkandan eve doğru giderken denk geldin sanırım:)
maşallah kaç takım jantı var :D
maşalah. 18" beyaz te37 ve yan kapıya boydan beyaz sticker iyi gider :) biraz da bas :D
vallaha heralde şuan üstündekilerle birlikte 6cı takım jantım en iyisini bulasaya kadar uğraşıyoruz:D konuyu güncellememiz gerekiyor anlaşılan volklardan sonra 2takım daha jant değiştirdim:p
işten güçten araçı yıkatmaya anca vaktimiz oluyor yapmak istediğim şeyler var tabiki jant değiştirmekten onlara vakit bulamıyoruz:D şuan üstünde zaten 17 bronz advan var 6takım jant değiştirdikten sonra en iyisini bulduk gibi en yakın zamanda güncel resimlerini paylaşıcam:cool:
şimdilik ufak bi cep telefon çekimi jantlar bronz renk hava karanlık araç zifiri karanlık fotoğrafta çok karanlık çıkmış:D
Aralık ayı jantımız :)
http://i.imgur.com/avnTC.jpg
Lastikler neden öyle duruyo kaç yanak onlar 55 mi ?