bence çok farklı ve tarz durmuş,maşallah
Bir linea sahibi olsaydım nasıl bir jant konusunda sorum olsa sizin konunuz kesin aydınlatırdı
Kocaman Maşallah
maşallah çok başarılı olmuş kazasız belasız
bbs hıc ıyı durmamıs bbs yerıne farklı bı model ofsetlı jabt olabılırdı.. yada ılk jantınız cok guzeldı..
Some Body Stop Me !
bbs den sonra yenıden dogus gıbı olmus. masallah guzel olmus ama dıger arkadasların dedıgı gıbı sankı bıraz ufak kalmıs. bu tarz bır jantla 18 cook cook guzel olur.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Maşallah jant işi koleksiyona dönmüş.
Jant ve yaylardan sonra aracın gidişi iyileşti mi? Şirkette de Linea vardı bir aralar çok savruluyordu.
teşekkür ederim sağolun
teşekkür ederim sağolun
teşekkür ederim sağolun
bunlarıda değiştirmeyi düşünüyorum zaten, buseferki takıcağım ebatlar 17-18 olucak, teşekkür ederim sağolun
teşekkür ederim sağolun, karartmıştım içine su aldı orjınal farlarım gitti tekrar far aldım bunlarada kıyamıyorum acıkası ama şeytan dürtmüyor değil
teşekkür ederim sağolun
dükkandan eve doğru giderken denk geldin sanırım![]()
CVK RS - izmir
vallaha heralde şuan üstündekilerle birlikte 6cı takım jantım en iyisini bulasaya kadar uğraşıyoruzkonuyu güncellememiz gerekiyor anlaşılan volklardan sonra 2takım daha jant değiştirdim
işten güçten araçı yıkatmaya anca vaktimiz oluyor yapmak istediğim şeyler var tabiki jant değiştirmekten onlara vakit bulamıyoruzşuan üstünde zaten 17 bronz advan var 6takım jant değiştirdikten sonra en iyisini bulduk gibi en yakın zamanda güncel resimlerini paylaşıcam
![]()
CVK RS - izmir
şimdilik ufak bi cep telefon çekimi jantlar bronz renk hava karanlık araç zifiri karanlık fotoğrafta çok karanlık çıkmış
Aralık ayı jantımız
![]()
CVK RS - izmir
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)