jantlar çok yakışmış kazasız belasız
Printable View
jantlar çok yakışmış kazasız belasız
kardeşim maşallah :)
Basılmış galiba maşallah çok yakışmış :)
Dip basıklık hak eden bir araç bence :)
Maşallah basiklik yeterli değil bence bizdede var ama full stock biniliyor peder spec :D
Arkada maşallah ne yüksekmiş basildiğinda gayet başarili olur bagaj kapağindaki citada cok başarili olmuş
kazasız belasız maşh.
çok teşekkür ederim:)
Kış için ideali buydu yazın inşallah dahada diplere düşücez:D
2bakla aldırdım fiat olduğu için anca bukadar düştü 2 baklala jantlarla,çamurluğun arasına 2parmak zor giriyor:) benimde peder spec o yüzden bukadar bastım zaten yazın inşallah dahada düşcez:D
teşekkür ederim,cümlemiz kazasız belasız inşallah:)
maşallah kazasız belasız...
aracın jantlı hali güzel olmuş bu arada foto boyutları ufaltıp yüklersen daha iyi olur
maşallah çok şık bir linea
Maşallah..
Fotoğrafları ufaltmasını bilmediğim için normal boyutlarında paylaştım bidahaki güncellemeyi ufaltıp koyarım inş:),teşekkür ederim yorumunuz için:)
teşekkür ederim güzel yorumunuz için:)
teşekkürler :)
güzel maşallah
draglara geldımde resmını cektım araçların arasında senınkıde vardı jantlar cok guzel yakısmıs dıkkat cekıyodu :)
maşlh maşlhh :D königlerde fenaaa hani :D
maşallah çok güzel.. dikkatimi biyer çekti egzos biraz yere dogru bakıyo galıba yukarı dogru baksa daha şık durur gibi:)
maşallah görüdüğüm en şık linea diyebilirim film ve far karartma şart
http://i55.tinypic.com/mkvuqe.jpg
maşallah kardeşim,kazasız belasız.gerçekten çok şık ve sade bi araban war.bence hiç oynama, bas ufaktan tamam ;)
maşallah jantlarla çok şık olmuş far için belki bu tarz bişi düşünebilirsin :)
http://i1103.hizliresim.com/2011/3/24/2757.jpg
http://i1103.hizliresim.com/2011/3/24/2766.jpg
teşekkür ederim güzel yorumunuz için planlarımın içerisinde ikiside var ama filim 1ay sonra vizem olduğu için
yapamıyorum far karartma uygulamasınıda en kısa zamanda yapıcam inşallah:)
teşekkür ederim abi yazın dahada düşürücem nasipse;)
teşekkür ederim yorumunuz ve ilginiz için inşallah en yakın zamanda kendi orjinal farlarımı karartıcam:)
Maşallah kardeşim farlarla daha iyi olucaktır takılınca hayırlı olsun :)
Biliyorsundur belki, bilmiyorsanda aklında olsun.
Panjurdaki mulijet yazısı panjura geçmeli tıranaklı, istersen çıkartabilirsin ;)
Kromlarıda söksen fena olmaz hani, imkan varsa :)
Edit : Haaa pardon , o farlar senin sandım ben , okumamışım =) En azından mat siyah a boyat bari içini :D
eyvallah usta ilgin için,inşallah en kısa zamanda farlarımı karartıcam dediğin gibi yani mat siyah yapıcam içini:D
#Panjur için multijet yazısı için daha farklı planlarım var komple kırmızı yapmak gibi veya sadece 'jet'kısmını kırmızı yapmak gibi:)
#Kromlar için cam lastıklerıne ve kromları karbon yapıcam ozaman daha hoş olucaktır eminim yaza doğru ufaktan hepsini yapıcam inşallah:cool:
Modlusuna pek rasgelinmiyor, Maşallah yaptıkların yakışmış, kazasız belasız, jantlar Bronzda olabilir. :)
maşallah kazasız belasız surusler :):):)
teşekkür ederim,Linea'ya takılabilicek en güzel jantı seçtim gibime geliyor bu janttan önce rahat 20tane jant denedim hiçbiri hoşuma gitmedi döndüm dolaştım gene bu jantları aldım ve şimdi keyifle kulllanıyorum:)
teşekkür ederim:)
Harika olmuş eline sağlık...
35 mm alma parana yazık düşmez. Coil yaptır yada 5 cm den aşağı alma
maşallah tertemiz Allah kaza bela vermez inş..
draglarda aracını gordum maşallahı war kazasız belasız ama bi farın kararmaya başlamış en kısa zamanda bi el atman dileğiyle..
teşekkür ederim:)
2bakla kestirdik orjinallerinden şimdilik bukadar yetiyo yaza doğru dahada basmak istiyorum ama bu şekilde bile fiat olduğu için alt takım yere çok yakın dahada basarsam alt takıma daha fazla hasar verırım dıye bıyandan istiyorum bi yandan istemiyorum:D napıcagımı zaman karar verıcek artık;)
tesekkur ederım:)
tesekkur ederım,farın sararmasının sebebı yerınden cıkan xenon :) yaza dogru pasta cila vb. herşeyi elden geçiricem azcık daha havaların güzelleşmesini bekliyorum..
3.5 luk fiatlarda mı düşmüyor ?
pug veya hondalar gibi tatlı indirse 3.5 yeter aslında onu da mı yapmaz ?
maşallah güzel aracın var ama bi pussa fena ki fena.....
maşallah güzel olmuş:)ama siyahın bakımıda zordur allah kolaylık versin