maşallah çok şık bir linea
draglara geldımde resmını cektım araçların arasında senınkıde vardı jantlar cok guzel yakısmıs dıkkat cekıyodu![]()
maşallah çok güzel.. dikkatimi biyer çekti egzos biraz yere dogru bakıyo galıba yukarı dogru baksa daha şık durur gibi![]()
maşallah görüdüğüm en şık linea diyebilirim film ve far karartma şart
![]()
maşallah kardeşim,kazasız belasız.gerçekten çok şık ve sade bi araban war.bence hiç oynama, bas ufaktan tamam![]()
teşekkür ederim güzel yorumunuz için planlarımın içerisinde ikiside var ama filim 1ay sonra vizem olduğu için
yapamıyorum far karartma uygulamasınıda en kısa zamanda yapıcam inşallah
teşekkür ederim abi yazın dahada düşürücem nasipse
teşekkür ederim yorumunuz ve ilginiz için inşallah en yakın zamanda kendi orjinal farlarımı karartıcam![]()
CVK RS - izmir
Maşallah kardeşim farlarla daha iyi olucaktır takılınca hayırlı olsun
Biliyorsundur belki, bilmiyorsanda aklında olsun.
Panjurdaki mulijet yazısı panjura geçmeli tıranaklı, istersen çıkartabilirsin![]()
Kromlarıda söksen fena olmaz hani, imkan varsa
Edit : Haaa pardon , o farlar senin sandım ben , okumamışım =) En azından mat siyah a boyat bari içini![]()
eyvallah usta ilgin için,inşallah en kısa zamanda farlarımı karartıcam dediğin gibi yani mat siyah yapıcam içini![]()
#Panjur için multijet yazısı için daha farklı planlarım var komple kırmızı yapmak gibi veya sadece 'jet'kısmını kırmızı yapmak gibi![]()
#Kromlar için cam lastıklerıne ve kromları karbon yapıcam ozaman daha hoş olucaktır eminim yaza doğru ufaktan hepsini yapıcam inşallah![]()
CVK RS - izmir
Modlusuna pek rasgelinmiyor, Maşallah yaptıkların yakışmış, kazasız belasız, jantlar Bronzda olabilir.![]()
maşallah kazasız belasız surusler![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)