lütfen ilk janta geri dönün :)
Printable View
lütfen ilk janta geri dönün :)
bbs den iyi olms cağlar hayırlı olsn :)
teşekkür ederim :)
teşekkür ederim , ufak kaldıgının farkındayım oyuzden farklı bır jantla 17-18 gecmeyı planlıyorum aracım camurluklarda acık gozuksede amortisör kafaları yere 4parmak yakınlıgında fabrika öküz gibi çamurluk yapmış ne taksam dolduramıyorum :D,buyuk jant takıp hem o alcaklıgı yukseltmeyı planlıyorum yerden hemde camurluk arasını kapatmayı ınsallah bıdahakı jantlar son olucak:D:D
küçük kaldığının farkındayım kardeşim o yüzden jant değişimine devam ;)
ilk jantlarımın çok yakıştığının farkındayım ama kesik yay ile o jantlar cok basımı agrıttıgı ıcın sattım ve bırdaha gerı donmem gıbıme gelıyor;)
teşekkür ederim abi,ufak kaldı biraz değiştirmeyi düşünüyorum ama bakalım hayırlısı:)
bence çok farklı ve tarz durmuş,maşallah
Bir linea sahibi olsaydım nasıl bir jant konusunda sorum olsa sizin konunuz kesin aydınlatırdı :)
Kocaman Maşallah
maşallah çok başarılı olmuş kazasız belasız
bbs hıc ıyı durmamıs bbs yerıne farklı bı model ofsetlı jabt olabılırdı.. yada ılk jantınız cok guzeldı..
maşallah kazasız belasız ;)
bbs den sonra yenıden dogus gıbı olmus. masallah guzel olmus ama dıger arkadasların dedıgı gıbı sankı bıraz ufak kalmıs. bu tarz bır jantla 18 cook cook guzel olur.
1 sene şirket aracı olarak kullanırken lineayı hergün küfür ediyordum bu nasıl araba diye.. sanırım şimdi tövbe etmeliyim.. :D :D
harika olmuş.. :) farları karartmayı düşündünüz mü ?
Maşallah jant işi koleksiyona dönmüş. :)
Jant ve yaylardan sonra aracın gidişi iyileşti mi? Şirkette de Linea vardı bir aralar çok savruluyordu.
hakkaten gördüğüm en güzel linea bravo:) maşallah
Bayrakli ptt nin orda gordum simdi
teşekkür ederim sağolun:)
bunlarıda değiştirmeyi düşünüyorum zaten, buseferki takıcağım ebatlar 17-18 olucak:) , teşekkür ederim sağolun
teşekkür ederim sağolun, karartmıştım içine su aldı orjınal farlarım gitti tekrar far aldım bunlarada kıyamıyorum acıkası ama şeytan dürtmüyor değil:)
dükkandan eve doğru giderken denk geldin sanırım:)
maşallah kaç takım jantı var :D
maşalah. 18" beyaz te37 ve yan kapıya boydan beyaz sticker iyi gider :) biraz da bas :D
vallaha heralde şuan üstündekilerle birlikte 6cı takım jantım en iyisini bulasaya kadar uğraşıyoruz:D konuyu güncellememiz gerekiyor anlaşılan volklardan sonra 2takım daha jant değiştirdim:p
işten güçten araçı yıkatmaya anca vaktimiz oluyor yapmak istediğim şeyler var tabiki jant değiştirmekten onlara vakit bulamıyoruz:D şuan üstünde zaten 17 bronz advan var 6takım jant değiştirdikten sonra en iyisini bulduk gibi en yakın zamanda güncel resimlerini paylaşıcam:cool:
şimdilik ufak bi cep telefon çekimi jantlar bronz renk hava karanlık araç zifiri karanlık fotoğrafta çok karanlık çıkmış:D
Aralık ayı jantımız :)
http://i.imgur.com/avnTC.jpg
Lastikler neden öyle duruyo kaç yanak onlar 55 mi ?
Baştan sona inceledim maşallahı var aracın. Bursa'da birisi daha var devamlı denk geliyor araç, o da çok tatlı onun gibi bir tane daha çıktı şimdi :) Kazasız belasız binersin inş.
Linea da potansiyel bi araçmış bunu anlamış oldum :D:D
bence en çok beyaz 16 wolk lar yakışmış
arkadan iyi durmuş maşallah
güzel bir linea çıkmış ortaya maşallah
Her şey jant ya.
Maşallah araba çok iyi.
maşallah aracın güzel olmuş kazasız belasız ewet aracın yüksek duruyor arkadaşların dedigi gibi ama ben seni anlıyorum benimde şirket aracım linea standart haliyle bile tümseklerden hızlı gecersen sürtüyor karter çok yakın ama daha iyisi bizim semtimizde var.;(
atarlı linea diyebiliriz galiba :D
Güzel bir görünüme kavuşmuş.Kazasız belasız kullanın. :)
Kapaklı basık hali hoşuma gitti nedense :D Kazasız belasız maşallah
Şu sizin daha iyisi olan semtinizdeki aracınızıda görmek isteriz . :)
s.a kardeşim 2007 turbo emotion aldım daha 1 hafta oldu kendi capımda düşündüğüm seyler war özellikle jant we lastik takmak ben aracıma jant takıcak olsam bana neyi önerirsin ve alıcaım janta lastik almadan suanki lastiklerimi kullanamam mı
Çok güzel MaşAllah kazasız belasız.
lineaya bakış açım değişti araç sayesinde. maşallah