Harika olmuş eline sağlık...
Harika olmuş eline sağlık...
nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
35 mm alma parana yazık düşmez. Coil yaptır yada 5 cm den aşağı alma
maşallah tertemiz Allah kaza bela vermez inş..
draglarda aracını gordum maşallahı war kazasız belasız ama bi farın kararmaya başlamış en kısa zamanda bi el atman dileğiyle..
teşekkür ederim
2bakla kestirdik orjinallerinden şimdilik bukadar yetiyo yaza doğru dahada basmak istiyorum ama bu şekilde bile fiat olduğu için alt takım yere çok yakın dahada basarsam alt takıma daha fazla hasar verırım dıye bıyandan istiyorum bi yandan istemiyorumnapıcagımı zaman karar verıcek artık
tesekkur ederım
tesekkur ederım,farın sararmasının sebebı yerınden cıkan xenonyaza dogru pasta cila vb. herşeyi elden geçiricem azcık daha havaların güzelleşmesini bekliyorum..
CVK RS - izmir
3.5 luk fiatlarda mı düşmüyor ?
pug veya hondalar gibi tatlı indirse 3.5 yeter aslında onu da mı yapmaz ?
maşallah güzel olmuşama siyahın bakımıda zordur allah kolaylık versin
www.kaymaz.com.tr
"Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir hayat için bu kadar fırıldak olmanın alemi yok"
benim istediğim basıklığı vermiyor o yuzden yay takmadım orjınallerımı kestırdım,yarın bigun gene orjınale dönmek istersem spor yaya verceğim paraya orjınal yay alır takarım diyedusundumıkısıde aynı para cunku kesık yaylarımıda spor yay gıbı kullanırım hem istediğim kadar düşürürüm araçımı..
tesekkur ederım
teşekkür ederim abi gerçekten çok zor,mahalledeki kediler anasını belliyo en ufak bı yagmur camurda hemen bellı edıyo yıkamaya gırdıgımde bıle adamlar sıyah araba geldımı suratları degısıyobakımı cok zor ama havasıda cok farklı dıye dusunuyorum
![]()
CVK RS - izmir
hani başka alternatif varsa, böyle işlere girmemek gerek diye düşünüyorum.. bana da kes diyen çok oldu ama ama bekledim; sabır gösterdim coil aldım.. iyi ki de almışım diye düşünüyorum. tabi bütçe konusunda bişe diyemem![]()
Tango-1 never dies.
hahaha çok doğru söylüyosun abi
ozamanlar coili bende çok araşstırdım abi araçıma ama araçıma uygun göre yoktu,kestirdikten sonra öğrendim yapıldığını ama genede pişman olmadım şimdi böyle takılıyorum,paralanınca inşallah coile bende geçicem![]()
CVK RS - izmir
massallah allah kaza bela vermesın arac guzel duruyor ama bıraz bassarsan aracı cok guzel durur bence![]()
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
Maşallah..Fotoğraftanmı bilmiyorum ama sol arka pozitif basıyor gibime geldi.Bende yanlış görmüş olabilirim.
gecen gün ege ünide emyonun ordan geçerken gördüm aracını maşallah allah kaza bela vermesin canlı daha bi başka güzel
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)