maşallah on numero duruyo offsetli jant ile yere basarsak tadından yenmezkazasız belasız
Volkswagen TDİ Power
İzmir'in modasına bizde ayak uyduralım diyoruz sedatyoksa arabaya yabancı bı arac gıbı bakıyorlar
şaka bi yana offestli öncelikli tercihimiz ama tabi bütçemize ve kafamıza göre başka bir jant bulursak neden olmasın arayışlar içindeyiz
teşekkür ederim,hepimiz kazasız belasız inşallah
saç jantları ilk yaptığım zaman kimse yapmıyordu öyle herkese tuhaf gelıyordu beğenen istisna kişi oluyordu sonra vize için araçı toplamıştım ozamandan sonrada hiç sökmedim kapakları bıjonları sokmem gerektıgı ıcın ugrasmadım
onlarıda arıyorum ama satan yok hiç,artık punto araçını satanlara mesaj atmaya basladım jantlarınızı satarmısınız dıyebirde araçım çok kesik olduğu için en ufak sekmede lastık ınce olunca janta vuruyor o yüzden 17pek istemiyorum ama GP T-sport bulabilirsem tabi takıcam
bakıyoruz işte kardeşim BBS-2 modeli düşünüyoruz ama arayışlar içerisindeyiz15saçlarla basma sınırı bukadardı,tabi jant alırsak kafadan biraz daha alıcam
hepımız kazasız belasız kardesım
![]()
CVK RS - izmir
Aracı yeni girne kareksan - medical park yakınlarında ışıklarda görmüştüm. Hatta gördüğümde not bile düşmüşüm telefona demin kurcalarken gördüm
Detaylı olarak gördüğüm tarih 3 Ocak Salı günü saat 16:55 civarı
Bu arada aracının maşallahı var. Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin![]()
maşallah güzel duruyor.
Jantlar yakışmış ama hakkını vermek dip basmak lazım maşallah![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)