maşallah. linea ları hiç sevmezdim. şirket aracım linea kullandıkça hoşuma gitmeye başladı. bencede dip bas. ve farkın olsun![]()
maşallah. linea ları hiç sevmezdim. şirket aracım linea kullandıkça hoşuma gitmeye başladı. bencede dip bas. ve farkın olsun![]()
Bir an önce hakkını verip bu jantlar içinde olsa acilen basınallah kaza bela vermesin basdıktan sonra linea aldıran linea olabilir
![]()
bunlar küçük kalmış sanki. könig ler iyiydi..kazasız belasız.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
teşekkür ederim inşallah dahada güzelleştiricem
hakkı dip basmak biliyorum ama yayları kese kese sınırları çok zorladım artık arkadaki yaylarım oturmuyor ufak gelıyor araca oyuzden yayları sabıtlettırdım kaynakla en kısa zamanda coıl yaptırıcam ama ızmırde bu işi yapanlar sayılı ve cok para ıstedıklerı ıcın halen arayıslar ıcerısındeyım
ınsallah abı yapta birlikte birer resim alalım
teşekkür ederim,en kısa zamanda Berkay Koçer'le denk geldiğimizde çekicez ozaman daha iyi anlaşılır herşey![]()
CVK RS - izmir
Hakkı dip basmak biliyorum ama yayları kese kese sınırları çok zorladım artık arkadaki yaylarım oturmuyor ufak gelıyor araca oyuzden yayları sabıtlettırdım kaynakla en kısa zamanda coıl yaptırıcam ama ızmırde bu işi yapanlar sayılı ve cok para ıstedıklerı ıcın halen arayıslar ıcerısındeyım,teşekkür ederim
Yayları kesip düşürebilmek için sınırları yeter zorladım,en kısa zamanda coıle geçicem inşallah
teşekkür ederim
konınglerim çok iyiydi ama bakamadım onlara araçım çok kesik olduğu için ve lastıklerım cok ınce oldugundan en ufak cukurda dırek janta vuruyordu oyuzden sattım boyle bırsey deneyım dedım:![]()
CVK RS - izmir
işte şimdi olmuşşbasma olayınıda hallettin mi cidden Güzel olucak hayırlısı olsun
![]()
Volkswagen TDİ Power
teşekkür ederim,sizinde araçınızın maşallahı var ikinci sanayi taraflarında genelde görüyorumkazasız belasız
eyvallah sağol kardeşimbasma işlemi coil yapasaya kadar bukadar daha fazla yayları kesemiyorum arka yaylar yerine göre ufak kesmekten dolayı
![]()
CVK RS - izmir
Jantlar güzel olmuş, linea da hiç görmemiştim.. Aracı basmayı düşünüy musun, konunun öncelerini okumadım, araç güzel bi şekilde yol alıyor ufak dokunuşlarla![]()
masallah, yakit konusunda biraz detay verirmisin bir arkadadim 150 tl ile 750 km gittigini soylrdide nedir yorumun ?
Kazasız belasız. Maşallah![]()
teşekkür ederim cümlemiz inşallah
teşekkür ederim güzel yorumunuz için
teşekkürler,cümlemiz
vallaha arkadaşınız napmış öyle 80ni bian olsun geçmemiştir heralde,araç basmassanız 220kuruş yakıyor basarsanız 250kuruş falan yakıyor sanırım
teşekkür ederim,cümlemiz![]()
CVK RS - izmir
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)