Uploaded with ImageShack.us
maşallah hgt iyidirkazasız belasız.araç çok güzel yalnız ön tamponun altına laguna lip tarzı bişeyler düşünülürse iyi olur diye düşünüyorum.resimde görüldüğü gibi hoş durmuyor.ayrıca foto boyutları da biraz büyük kuraldaki boyutlara getirirseniz iyi olur. (http://www.techturkey.com/forum/foto...-yuklenir.html)
maşallah rengi durusu özellikle o 5 silindir sesi harika![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Arabaya maşşalh diyeceğim yok ama fotolarda birşey gözüme çarptı.İç mekanda koltukları aynı hizaya getirmişsiniz gayet nizami , ama araba viteste vede direksiyon yamuk.Boşa alınıp direksiyon düzeltilip çekilseydi daha iyi olurdu![]()
maşallah yanıyor araç...
Maşallah çiçek gibi..
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Maşallah.Gördüğüm güzel Bravo'lara bir yenisi daha eklendi.Zaten eskiden de çok görmüyordum;şimdi temizleri iyice azaldı gibi birşey piyasada..Bu araçlar narin araçlar;kullananlar da çok üstüne düşmedi gibi birşey birçoğu;ama siz güzel bakmışsınız.
Bu arada bir de aracınızın sileceklerinin yerlerinin değiştirilmediğine sevindim.Çünkü İstanbul'da gördüğüm birçok(!) Palio-Albea-Marea-Bravo'nun nedense sürücü tarafında yer alan sileceklerini sağ tarafa,yolcu tarafında yer alan sileceklerini de sol tarafa takıyorlar garip bir şekilde..Heralde öyle doğru olduğunu düşünüyorlar ama o kadar da bilgisizlik olmaz.İnsan sökerken bile bakar nereden nasıl söktüm diye ki sizin aracınızın fotolarında da ilk sileceklere dikkat ettim..
Kazasız belasız binmeniz dileğiyle.
Kırmızı olsun;3 kuruş fazla olsun..![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)