maşallah kazasız belasız kullanın..
Maşallah araç sonradan yapıllarn dışında mükemmel...Ama bi türlü kabullenemedin sanırım =) senin farlarında orjinal değil,ford için üretilmiş bi aksesuar çoğu servislerde vitrinlerinde bu tip aksesuarları satıyor fakat orjinal menşeili değil,birçok...Senin kullandığın modelde sonarın bi modeli,kabullenmeme gibi durum olması ilginçburda herkez anlamıştırki yazılıyor..Saygılar
Bence herkes sussun ST konuşsunO kadar dert değil dostum,tak MORETTE'leri sınıf ol
Maaşallah,10 numara rengiyle ve duruşuyla
![]()
Dünya uykudaki kişinin gördüğü rûyadır...
Güzeeel ama kafadan siyahlıklar bence bozmus maviyle uyusmadıgı için.
ST Far içi siyah olarak bu sekılde oluyo (asagıdakı lınkte) senın farlardan benım aractada takılıydı yalnız hıc fotografı yok tr ye urunu sonar ve bı kac fırma daha yolluyor angel varsa eger farlarında zaten bmw harıcı angel farlı sekılde uretım yapan yok ledlıler vs harıc olarak tamponundakı ve kaputtakı sıyah folyo yada boya eskı mavıye donerse tekrar ve bırazdaha dusurursen daha guzel olur kanımca ıyı gunlerde kullan..
http://techturkey.com/forum/showthread.php?t=57615
Renk, performance blue doğrusu.
Farlar orijinal değil
Eklemeler kötü durmuş.
güle güle kullanın.
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
neyse arkadaslar ben ne desem bos illa bana forda gidip resmini cektireceksiniz farlarin altindaki orjinal ford amblemi ve seri numarasiyla ici siyah.. ne diyim ben orjinal diyom tr de herkez alismis korsan mal saniyo ama degil .. fiyatinida söyleyim burda 350€ tanesi fordda orjinal ici siyah bu orjinal gördügünüz, benzeri cok ama orjinali yok sanirim trde...
Nedense Ford'un parça katalogunda da yok ama.. Microcat e-cat hepsini kontrol ettim.
Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami
--..-.----.-..
güzel makina maşallah![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Maşallah..
Sonar ford markasıyla ford için üretmiş olabilir son zamanlarda moda oldu![]()
...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)