Masallah güzel duruyor
Printable View
Masallah güzel duruyor
guzel arac OSMANLI MAVİ bu renge bayılıyorum :)
bu arada aracınızın yururu nasıl stock yada stocka yakın bi typer la falan hiç denediniz mi?
Teseşkkürler arkadaşlar, araç henüz yeni üzerinde çalışmalara devam ediyorum.
Samco hava emiş borusu
Orta susturucu iptali
Son susturucu free flow
Stage 1 remap ile başladım.
Sırada
ASR/ESP iptali var.
Maşallah :)
kat ıptali için servis kitapçığı engine out job yazıyor, onun yerine akslar ve beşik sökerekte yapılır ama bu anda pek o işe giresim yok. Simdilik boyle devam, ama stage 2 gecince full 76 mm borularla aynen dediğini yaparım Utku.
Bence Sahibindende gördüğüm en temiz en güzel en diri duran RS. Kazasız belasız bin inşallah Alper hoca. Çok iyi etmişsin almışsın bu güzel yavruyu.
Renk çok güzel maşallah.
maşallah araca
maşşallah kazasız belasız
maşallah çok güzel
hayirli olsun abi turkiyede olsam alicaktim bn de, donuste 3 rs e bakaris artik:D
Sade güzel iyi duruyor.
ufak tefek ıslerını tamamlayım, İzmir de saglıklı olcecek yer bulursam olcum ısıne gırıyorum hemen. Onun harıcı benım 172 den tecrubelı oldugum otobanda bir yerim var, orada olcum yaparım RStunerle en azında fıkır verır. ITG panelle beraber 250-260 arası beklıyorum, peak gucten zıyade bu anda en keyıflı olanı alt devırler, 1000 km yol yaptım Izmir Kayseri arası gayet keyıflı gıdıyor araç.
Maşaallah tertemiz görünüyor:) Yapacağınız şeylerle çok keyifli hale gelir umarım kazasız belasız:)
tesekkurler arkadaslar, daha iyileri sizlerin olsun.
gel tabi sende, seni tursunun yarı sahıbı saydıgımdan hala ıcerıde sayılırsın :D
Bu arada Baturalp a.k.a. Brutal'a ayrıca tesekkurler, destegi için.
Hayırlı olsun Alper abi güle güle kullan.
Abi TR de ciddi giden meggy gorebilecez dimi ? :)
o sorunun cevabını ben de arıyorum :D
Guncellemeler
1) 4 adet potenza s001 lastik, cok ıyı yol tutuyor kesınlıkle tavsıye olunur
2) ITG kutu ıcı filtre, yolda geliyor
3) Megane RS R26 nın 3 tırnaklı NGK bujileri, kesinlikle cok daha ıyı ateslıyor
4) Bosch O2 sensoru, upstream, bunu 2. el alınan her aracta yapmak lazım
5) 5 lt 0W40 mobil 1
6) orta susturucu iptali ve free flow son susturucu
Yazılım stok, cip yok
1-2 gune kadar ASR iptali, iptal derken tam iptal degil, iptal dugmesinin 50 km/h da ASR tekrar devreye aldıgı sistemde, bu reaktivasyon limiti ayarlanabilir olacak.
Lastik basınç sensorleri iptali, zırt pırt mudahele etmez oldu, yerine çelik siboplar takıldı.
maşallah kazasız belasız ........
bence tr'de kendisine çok haksızlık edilen bir makine..
hayırlı uğurlu olsun :)
clio'ya sığar mı acaba bunun motoru? :soru: :D:D:D
Clio 172 icin; yok sanzıman ve motor sıgmaz (fiziksel) yer yok. Custom motor kulakları yapılsa dahı olmaz
Clio 197; sıgabilir
allah kaza bela vermesin maşallah
192 için zaten meg225t swap'a gerek yok , yeni kasa clio rs gayet güzel bir makine bence..
keşke evvel zamanda şu 172 ve 183leri 6 ileri yapsalarmış... ne güzel olurmuş...
megane yurumesının onundekı engel ASR nın ıptal edılememesi(ydi) 1 2 3 patinajda kalan aracın butun gucunu elektronık olarak sistem zaten kısıyor.
şuan ne ayarda abi senin eski clio dan hızlımıdır sence ?
elimde eski arabanın epeyce logları var isim bitince karsılastırır soylerım
bu arac clioya gore agır ama turbonun verdıgı tork ve guc avantajı var, bir de sanzımanı std clio rs sanzımanına gore ısık yılı onde. Saglamlık ve kullanım rahatlıgı acısından.
hocam sunu bir piste cıkar degeri anlasılsın aracın ..