bende old beetle cıyım=) fılm vs onlar basıt seyler olur ıllakı ama jant takıcaksan soyle hakkını vermek laazım replika porsche jantı takabılrısın cok kalıte durur arac hayrlı olsun
bende old beetle cıyım=) fılm vs onlar basıt seyler olur ıllakı ama jant takıcaksan soyle hakkını vermek laazım replika porsche jantı takabılrısın cok kalıte durur arac hayrlı olsun
17 kucuk gelır benım gorusum bbs te ucuz bır jant degıl 911 jantı falan dusunsen yada eskı porsche jantlarından mesela soyle bır ornek http://ll.speedhunters.com/u/f/eagam...9%20%20018.jpg
maşallah güle güle kullan çok şık bir araç.
linkteki aracı da çok beğendim. motor kaputu rat style, arkasındaki oyuncak araba kurma kolunu![]()
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
18de baya yorar arabayı ama bakalım kısmet denerım 2sını de olan ustunde kalır
Urdun birçak ulkeyle gumruksuz oldugu ıcın Tr kadar pahalı degıl 2.el falaan ucuzunu bulurum dıye dusunuyorum kısmet.
Arabaya yakısmıs jant ama sevmıyorum o tarz jantları ama ucuzunu bulursam alırım![]()
masallah allah kaza bela vermesın cok guzel arac rahmetlı annemde vardı kırmızısı
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Maşallah böçyle stil sahibi araçları bende seviyorum
jantlar 18 o.z granturismo olabilir bu arabaya en yakışanıda odur.. fikir olması açısından http://www.sebeetles.com/2002_n_beetle_cup.htm
Vorsprung Durch Technik
Eyw saol
Evet jantlar yakısmıs da bu verdıgın lınkdekı ruzgarlıklar nası yakısıyomu dersiniz fiyatları oldukca hesaplı gerci daha once ruzgarlık almadım ama
bu arada montaj dahıl 200tl gbi bi rakama geliyo ruzgarlık Urdunde Vw parcacısında.
Bu arada sadece Araplar ugrasıyo heralde Beetle ile
İlk arac Umman plaka son araba Abu Dhabi![]()
maşallah çok şirin bir araç Allah akza bela vermesin
Senin yerinde olsam direk RSİ gibi yapardım
O.Z Granturismo jantlar RSİ ön arka tampom spolierde hiç apaçi durmuyor tadından yenmez çok zevkli ve baktıran bi araç olur benceFikir olması açısından google görsellerde arat derim
![]()
Vorsprung Durch Technik
Bu soyledigin Tr de olsa tamam da Urdun de millet modifiye için Lubnan a gidiyo
O.Z Granturismo jantlar guzel tamam da tampon vs dokunulmıycagı ıcın pek yakısmıycagını dusunuyorum
Eli yuzu duzgun yakısıcak bi jant + yay dan sonra spoiler da alırım orjınel arabada guzel durmuyo sırtında yük tasır gibi![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)