biraz daha ozenli yorum o zmn,para harcanıo bunlara,sanayi işine benzio demek kolay...:icon_wack
Printable View
biraz daha ozenli yorum o zmn,para harcanıo bunlara,sanayi işine benzio demek kolay...:icon_wack
beğenmediğim noktalar var ama yorum yapmak istemiyorum çünkü kendin beğenmişsin ki bu şekilde yapmışsın ;)
güle güle kazasız belasız kullan.
inşalla bende bir s2000 düşünüyorum ama daha zamanı var gibi
Saygı sınırları içinde istediğim yorumu yaparım sevgili arkadasım.2-3 sevmediğim sey hariç arabaya başka birşey demedim.Yapılan işe emege seygımız herzaman sonsuz çünkü bizde bu işlerin içindeyiz.. Ama herzaman pozitif yorulmlar olmicak herlade.Negatif yorumlarda yol gösterir bunu unutma.. Bu arkadaşta iyi ve kötü yorumları kabul etmeyi göze almışki buraya bizlerin huzuruna koymuş arabasını.Bırak negatif yorumlarıda pozitif yorumlarıda arabanın kendi sahibi yorumlasın , sen kendi arabanın yorumlarına cevap verirsin :icon_wack
ya biri gelip senin aracının orasına burasına sanayi işine benzio bu,kanat olmamış,o olmamış bu olmamış dese,ne dersn??bi söle bakalm...iki cift lafın olur heralde dimi..hee o zmn secici olalm diorm bende yorumlarda,bu kadr basit...kimse sana eleştirme demiyo ama seçici olursak polemikte olmaz...
Sanayi işi lafı biraz agır kacmıs olabilir eyw. ama inan böle güzel ve sade bir arabanın önüne benim düşünceme göre sırıtan 2 parça konulması beni böle bir tepki vermeye itti.Orasına burasına sanayi işi demedim , sadece o plastik parçalar dedim.Kanadı ve jantıda begenmedim ne varki bunda ? Benim arabamada inan Çooooook seyler söylediler bazıları çok yol gösterdi bazıları ise kendi düşünceleri dedim.. Neyse maşallah diyelim herkezin kendi zevki..
aynen ööle maşallah :icon_tup:
kazasız belasız kullan,güzel olmuş.kanat siyah kalsaymış daha iyiymiş:)
offf offf
Yalnız ben hala milletimin olumsuz elestirilere neden alısamadıgını anlayamıyorum emegine saglık degilip cekılınce yorum mu yapılmıs oluo :S
yorum zaten kisisel fikrin beyanı demek yani senin duymak istediklerini soyleyınce o yorum olmuyor sadece evet kanka güzel olmuslardan bırı oluo...
Herkes aracını begenmek zorunda degil bunu kabullenmek gerek birde para harcayınca sanayı isi olmaktan cıkar mı yada cıkmasımı gerekiyor ...
Bastan asagıya sadece marka gııyınsende renk kombinin olmadıysa uzgunum rukussun.. BU bu kadar basit..
Benım fıkrımce kı aracı ılk modıfıyemın sayfasında gordum birbiriyle olmayan cok göze batan unsurlar var yani bazen para ile olmayacak seyler ... Belki anlatabilmisimdir yada anlamadıysan kızabilirsin yorumuma cunku benım yorumum..
Yinede belli bir para harcanmıs gozukuo ugrasılmıs belki ama daha ii olabilirdi yinede yollarda caca s2k gormeyi caca sahin gormeye tercih ederim ..
bodoff
senın mantıgına gore adam buraya konu acacak herkes gıydırecek arabaya..kımse begenemezmı arabanın bu halını kaldıkı daha tam bıtmedı demıs adam...bır ıkı resım cekmıs aracını cıkarmıs heyecanını bızlerle paylasıyor...sana gore kotu bana gore gusel..gorece ısı var olayda...
ayrıca evt kanka gusl olmus demekte bır yorumdur bence...
bırde ınsan her elestırıye acık olmalı tabı o da var...yıne soylıyım bence gusel olmus...
ben yorumlara ıyı veya kotu bısey demıyorum kımse begenmek zorunda degıl.
ben begendım yeter gerısı cokta onemlı degıl benım ıcın zevkler ve renkler tartısılmaz
saygılar...
-Allah kaza bela göstermesin rengi falan çok oturmuş ..
-Film , App ve harttop ile çok daha güzel durur maşallah ..
son halini görmek lazım :) beyaz güzel olmus arac önceden siyahmıydı yoksa plaka benzerligimi?
planında vardır diye tahmin ediorum ama yinede ön tampon altı spoiler canard ları desteklemek için güzel durur beyazada cok yakışır.
emeklerine değecek bi arac olucagını umuyorum kazasız belasız günlerde kullanırsın inşallah :)
lacivertti...
hmm cevap için teşekkürler. beyaz şık olmuş yakışmış araca :)
güzel olmuş....
ebayden spoon fren kıtı aldım eksık gondermısler dıger parcalarını beklıyorum zaten ebayden daha bısey alırsam ....
resimlere bakarken kafama takıldı :confused: ...ortadaki hava girişinin yanındaki kapaklardan biri boyalı biri boyasız duruyor??
http://img244.imageshack.us/img244/4...ed1copyrv6.jpg