Bence çok şık güle güle kullan![]()
Bende kendi yorumlarimi eklemek istiyorum.
1) Jant lar favori jantlarimdan biri. Arabada bence baya guzel durmus.
2) S2000 de beyaz i sevmiyorum cok cunku USA de beyaz zaten olan bi renk ve neredeyse en az satan renklerden biri. Ben senin yerinde olsam Type-R in Championship White ini yaptirirdim.
3) Far yikamalari cikar lutfen.
4) Kanat bence guzel. Bende ayni model in SEIBON CF olanini aldim. Takmak daha nasip olmadi ama olsun.
Ya araban su an tam bitmedigi icin bisey diyemem. Daha ne takican bilmiyorum ama o CF canard lari kullanmak istiyosan onde bence arabaya bi lip al. Tavsiyem de AP2 OEM Style. Bence super duruyo. Hemde Honda bayisinden alabilecegin bi parca. Ayni sekilde arka kanadi desteklemek icin arka tampon a da bisey yapmani tavsiye ederim.
Tabi TR de S2000 cok yaygin olmadigi icin, hele hele modifiye eden daha da bi az oldugu icin ugrasina saygi duyuyorum. Sonucta orda USA deki gibi ya su parca guzelmis aliyim de 3 gunde kapima gelsin falan olmuyo.
Kazasiz belasiz...
BATIKAN
Maşallah.Dün akşam e-5 de etiler sapağına kadar ufak bi uzamasına şahit oldum. Allah kaza bela vermesin...
ozan hayırlı olsun yine bi beyaz araban oldu
kazasız belasız maaşallah...
"Wagen"thusiast
Güle güle kullan ... Emeğinin karşılığı olmuş bence Maşallah kazasız belasız sürüşlerdüzgün bi foto makinası ile daha net resmlerini isterz ama
![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
maşşallah kazasız belasız binersin işşallah kardeşim bğn arabayı gördüm arka tampona bişiler yapılıyodu galiba alparslan abinin orda hadi hayırlısı olsun güle güle bin işşallah![]()
çok güzel maşallah. kazasız belasız.
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
kazasiz belasiz masallah
OEM+
bence cok basarili olmus, ben sadece far yikamalari begenmedim
renk-jantlar...cok basarili,Allah kaza-bela vermesin
.....Human At Sight , Monster At Heart.....
valla ben çok beğendim gayet şık,umarım ozan bikaç takviye daha yaparsın ilerde,fuar için gayet iyi,ayrıca mugen kanat s2k için en ii kanatlardan biridir bilmeyenlere...bide o sanayi işi plastik parçalara biz canards diorz anlayana...
spoonda nası sırıtıo ordan sarı sarı![]()
genel olarak cok sık ama bır ıkı ayrıntı war tabı...plaka falan gıbı bence gayet sade olmus...emegıne saglık...
Biliyorum sadece turbo üretmediğini ,böle güzel ve orjinal arabalarda sadece egzos markasını arabanın arkasına yazılmasına pek alıskın olmadıgım için acaba turbo mu var diye düşündüm..
En güzel görünen kanat olması sanırım biraz görecelidir arkadasım.Ben begenmedim diyorum s2k için bol kullanılması benim begenecegim anlamına gelmez değilmi ayrıca bu düşüncede de gördüğüm kadarıyla yalnız değilimCanard'a'da gelince o zaman şöle diyim" Canard'lar çok basit kalmış ve sırıtmış" ama işlevine bir lafım yok , ok mi
![]()
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
maşşallah allah kaza bela wermesin araba müthiş tam bnm dşündgme benzio con cam dahil film cekersen cok yakışablir bde makyajsız kasanın arka tamponuna benzer bşi takarsan belki ilerde alablirim sndn![]()
üyelik tarihi 06-12-2005
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)