Olay sadece para verip yaptirmakda degil! Bu yapim surecinde basinda bulunup keyfini cikartabilmek ;) Ben artik bunu yapamadigim icin satmaya karar verdim
Printable View
Olay sadece para verip yaptirmakda degil! Bu yapim surecinde basinda bulunup keyfini cikartabilmek ;) Ben artik bunu yapamadigim icin satmaya karar verdim
camda coker kurtuldu ben kurtulldum sende kurtul :D
tmmm yeter benıde arabamdan soğutmayınn :D
Megane zamanı bekardı mehmet.. Vakti vardı geceleri başında duruyordu(muş) veya arkadaşları bir şekilde.. Ama şuan evli.. Ve yeni evli sayılır araba için sabahlıcak karakterde de durumda da değil :) Yarın öbürgün kısmetinde varsa ki inşallah çoluk çocuğa karıştığında mı s2000 e binsin? ki binemez kaldıki bütçe olarak imkan varken binmek istiyor.. 2 araba yapması için vti alması lazım.. E attan inip eşşeğe binmek olmaz..
Para harcamak değil zaman ve durum çok önemli.. Bu işler Mehmet'e göre değilmiş dicek durum yok..
Anlıcağın herşey okunup yorumlandığı gibi değil.. İlerde imkanı olursa tabiki yeniden alır hızlı bişiler 2. araba olarak.. Ama suan o imkan yok..
çakal iboya bak yaa hemen patlatmış konuyu :D
Mehmet sanki benle evlendin he herşeyini yazıorum..
Mehmetin sol kalçasında et beni var arkadaşlar :D auuahuahua :p
kanka kaç zamandır hayalindi şu aralar da tam zamanı şimdi binmezsen ileride içinde kalacak hayırlısı olsun
satarımmmm ayık olun :D 2008 fn2 var onuda nicki mavi olan bi dostumuza düşünüyorum konuyu okuyor şuan :D
birşey yazmaya çalışıyorum 20 dakikadır yazamıyorum anca okuyorum. birşey diyemiyorum..
güzel bi indirim yap bilal alsın bence sus u :D
bilal abi alırsa çok güzel olur en azından en iyi turbo typerlardan birisi olacağı kesin 5.88 sec lik araçdan sonra şüphem yok :):)
iki taraf içinde hayırlı olur inş...
eyvallah yiğitim sağolasın :) hayırlısı bakalım. kısmet.
hani bilal ///Mmoğlu noldu niye caydın :D
b.aktepe şuan aynı ben gibi kafası karışık seziyorum... allah ikinizede yardımcı olsn :) dilerim hakkını veren değerini bilene gider mehmetede güzel bi s2000 nasip olur.