kimsenin bu tur işlerle ugrasıp sıkılması hoş degıl.ancak benım tek dusundugum satılınca pişman olunması.o konudada sorun yoksa satlsın tabıkıde.
kimsenin bu tur işlerle ugrasıp sıkılması hoş degıl.ancak benım tek dusundugum satılınca pişman olunması.o konudada sorun yoksa satlsın tabıkıde.
Scorpion TypeR
Mehmet'i çok iyi anlıyorum. Ben eskiden vardiyalı çalıştığımdan daha rahat koşturuyordum arabanın işlerine ama artık 08:30-17:30 olunca işim koşturamaz oldum ve soğudum.
Tek yapacağım iş ay sonunda Ecu'yu takmak İzmit körfez'de bir defa sadece bir defa Drag'a katılmak ve arabayı satmak yoruldum artık.
Bonus'dan gelen 3.20d tabi bu işde asıl uyanma sebebim oldu huzurla gezince geçen haftasonu![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
ve işim normal bir iş değil kuyumcuyum dukkandan hıc ayrılamam gerek yanı cıtığım her an sıkıtım ve rıskım buyuk ee ben bunca rıskı nıye alıyorum yok arabamın hedrsı olmuşmu yok egsozum caprazmı durus aşağımı bakmış yok fıltrem hava cekıyormu yanı bunlar bana gore değilmiş cunku vaktım yok maleef he musaıt olan adma uğraşır birşey dıyeemem..
Yanlış anlamayın ama megane'ı yaptınız fiber işine o kadar para döktük yazık günahmıs dediniz bana göre değilmiş roll işleri baskaymıs dediniz
typer alıp yaptınız o kadar para harcadınız yine şimdi bana göre değilmiş diyorsunuz
bu kadar para harcamak mı lazımmıs bunları anlamanız için?
özellikle söylüyorum yanlış anlamayın, para kolay kazanılmıyor stresinden bahsediyorsunuz ediyorsunuz ben size tutarsızlığınızdan bahsediyorum..
ahhaha ben JAP ı aldım gece gunduz gazladım ve arabada sadece fıltre egsoz hedars vardı ben sadede kpro taktım ondakı aldığım zevkı bundada aırım deıdm 3 haftada bıtecek dıye basladım 3 ayda bıttı cunu ıstedığın kadar parçaları bır kerde al en ufacık bırsey gozden kaçıyor yenıdne 15 gun beklıyorsun kı Bılal ın ınanımaz kahrımı cektı arbanın uzaerınde benım maddı onun manevı emeği vardır..
Ben harcadığım paradan yakınmıyorumkı sadece bunlara ayrıcak vaktım olmadığından bahsedıyorum davulun sesı uzakktan hos gelıyor yanı...
Olay sadece para verip yaptirmakda degil! Bu yapim surecinde basinda bulunup keyfini cikartabilmekBen artik bunu yapamadigim icin satmaya karar verdim
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Megane zamanı bekardı mehmet.. Vakti vardı geceleri başında duruyordu(muş) veya arkadaşları bir şekilde.. Ama şuan evli.. Ve yeni evli sayılır araba için sabahlıcak karakterde de durumda da değilYarın öbürgün kısmetinde varsa ki inşallah çoluk çocuğa karıştığında mı s2000 e binsin? ki binemez kaldıki bütçe olarak imkan varken binmek istiyor.. 2 araba yapması için vti alması lazım.. E attan inip eşşeğe binmek olmaz..
Para harcamak değil zaman ve durum çok önemli.. Bu işler Mehmet'e göre değilmiş dicek durum yok..
Anlıcağın herşey okunup yorumlandığı gibi değil.. İlerde imkanı olursa tabiki yeniden alır hızlı bişiler 2. araba olarak.. Ama suan o imkan yok..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)