ahhhh abii ahhhh sana Yaktın benı sarkısını armağan edıyorum :D
ahahahah ulan olum ne adamsın yaa :D:D
Yekta cım kabullen sunu artık olum hem sen kendı kendıne kasındın ben megane ıle mutluydum sen sattırdın kendın kasındın ahahaha :D:D
Printable View
ahhhh abii ahhhh sana Yaktın benı sarkısını armağan edıyorum :D
ahahahah ulan olum ne adamsın yaa :D:D
Yekta cım kabullen sunu artık olum hem sen kendı kendıne kasındın ben megane ıle mutluydum sen sattırdın kendın kasındın ahahaha :D:D
mehmet bana bi pm atabilirmisin ne halt yediğin hakkında :D
Kim çıkartıyor bu hurafeleri yaw allah allahhhh alt tarafı Hondata KPro ECU, Gruppe M Induction Kit, Hi Flow Race Cat, Jackson Racing Manifold, Spoon Mid Pipe, Magnex Back Box.,Quaife LSD, Helix Clutch, Exedy Flywheel, Standard Gearbox
edit=TODA N2 Cams bunu unutmuşum.
eray kendi konuna :D
maşallah kazasız belasız :D çakma carlesss
MaşALLAH Aracınıza.. Kazasız Belasız Kullanmak Nasip OLur İnş.
Renault / Megane / 1.6 Dynamique / TÜRKİYE'NİN EN İYİSİ BY MEGANE SATIŞTA sahibinden.com'da Senin Eski Vasıta Tekrar İlanlara Döndü :D:D
mükemmellll...:icon_tup:
sitedeki yeni logo bıraz daha ıyı sanki :)
Logo mogo bilmem ben.. Gel arabanı gör yatıyo garibim.. Pazar günü abileri geldi karşısında boost açtılar şaşı bakıyo artık ahahhaha :D
yatıyordu sotede Mehmet pazar günü gördüm kendisini kapısını açtım bide içine baktım haberin olsun maşallah tertemiz araban var:icon_tup: Sefa nın dediği gibi dynoda iki tane kırmızı 500+ ep3 le uzun süre bakıştılar artık ne düşünmüştür bilmem ama pek hıncı alıncak araçlar değildi sanki charger la:D