ahhhh abii ahhhh sana Yaktın benı sarkısını armağan edıyorum
ahahahah ulan olum ne adamsın yaa
Yekta cım kabullen sunu artık olum hem sen kendı kendıne kasındın ben megane ıle mutluydum sen sattırdın kendın kasındın ahahaha![]()
ahhhh abii ahhhh sana Yaktın benı sarkısını armağan edıyorum
ahahahah ulan olum ne adamsın yaa
Yekta cım kabullen sunu artık olum hem sen kendı kendıne kasındın ben megane ıle mutluydum sen sattırdın kendın kasındın ahahaha![]()
Kim çıkartıyor bu hurafeleri yaw allah allahhhh alt tarafı Hondata KPro ECU, Gruppe M Induction Kit, Hi Flow Race Cat, Jackson Racing Manifold, Spoon Mid Pipe, Magnex Back Box.,Quaife LSD, Helix Clutch, Exedy Flywheel, Standard Gearbox
edit=TODA N2 Cams bunu unutmuşum.
maşallah kazasız belasızçakma carlesss
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
MaşALLAH Aracınıza.. Kazasız Belasız Kullanmak Nasip OLur İnş.
Renault / Megane / 1.6 Dynamique / TÜRKİYE'NİN EN İYİSİ BY MEGANE SATIŞTA sahibinden.com'da Senin Eski Vasıta Tekrar İlanlara Döndü![]()
Logo mogo bilmem ben.. Gel arabanı gör yatıyo garibim.. Pazar günü abileri geldi karşısında boost açtılar şaşı bakıyo artık ahahhaha![]()
yatıyordu sotede Mehmet pazar günü gördüm kendisini kapısını açtım bide içine baktım haberin olsun maşallah tertemiz araban varSefa nın dediği gibi dynoda iki tane kırmızı 500+ ep3 le uzun süre bakıştılar artık ne düşünmüştür bilmem ama pek hıncı alıncak araçlar değildi sanki charger la
![]()
TeamPASAOGLU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)