çok güzel maşallah hayalimdeki makina kırmızı type-r güle güle kullan iyi günlerde kullsn saygıla-R.
çok güzel maşallah hayalimdeki makina kırmızı type-r güle güle kullan iyi günlerde kullsn saygıla-R.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Eyvallah abi çok sağol ben charger yapmıyorumkı valla kım soyluyor bunları anlamış değilimben o lafıda Sefa ve yekta için dedım zaten yoksa JAD ve YGZ bana buyuk lokalar daha
Acık ve net yazayım arabaya ne yaptığımı ben atmosferık olarak yapmkak ıstedım fakat sonrasında bane cok mantıklı gelemdı o rakkamlara turbo yapmama dah amantıklıydı ben su an turbo ıcın altyapı hazırlıyorum ama turbo yapamam bıraz surer yanı sıkıştırma arttırmak yerıne dusurduk bız ısın kısası su an cıktığında atmosferı k olucak ama turbo altyapılı bır atmosferık yanı cok ıddıalı olmayan brı atmosferık type'r olucak ınsallah![]()
Ben dedim Boost diye kaç gün önce mehmetim seni azda olsa tanıyorum o arabanın turbo olacağını aylar öncesinden zaten görmüştüm hee nerden gördüm cokokeremle nutella falına baktık![]()
ahahah sen sımdı bunu dedın burdan Nutella uzerınden yuklenmesınler abı sana
Vallahı abı ne yaaln soylıyım benım gonlum hep atmosferıkten yanaydı ama kandırdılar benı onun ıcıcn bırazda olsun ıcımde yara kalmaması ıcın bıraz atmosferık kullanıcam he belkı cok ıddaalı olmıycam ama olsun keyfını cıkartıyım bıraz![]()
Biri soyledi bana ama kim pazar gunu oz un mekanda charger olucak diye, turbo ep3 ler konusundada latife yapmistim rakip gostermedim yanlis anlasilmasin,,
Ottomanda iimis buarada![]()
TeamPASAOGLU
noluyor burda bakim ... hem bayan var dediler geldik![]()
cheap & fast = not reliable
reliable & cheap = not fast
fast & reliable = not cheap
memet seni rodajda geçerim la ayık ol![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)