Ben o yönlü bakmıyorum abi hevesini aldı zaten.. Turbo yapmak için alt yapı hazırladı.. Sanayide araba beklemek ona göre değil anladı daha bunun turbo zamanı gelicek vs vakit ayıramıyo işten güçten.. Standartla uğraşıyım yoksa daha para harcarım buna diyo.. Yok şu ateşleme yok bu enjektör vs vs...
Alsın s2000 yay filtre film devam![]()
s2000 ıyıdır sattt gıtsın panpa bende dusunuyorum :d
Dr.Ecu EcuTuning
TFSİ KİNG
aynen harfiyen boyle dukkanda dunya kadar işlerım oluyor benım araba gotunde kosmam ıcıme batıyor acıkcası onun ıcın bana s2000 lazım kullanma amacım baska olsun yanı...
Artık sefayı aramaya yuzum tutmuyor herıf hergun benım arabanın peşindne koştu araba bıttı ama bende sabır kalmadı ısın ozu![]()
Olm aramayınca merak ediomhahahah
Yok motor işi değil aslında tesisat yaptırsaydıda böyle olurdu..
Megane dan sonra bir daha böyle yapmıcam yatırmaya harcadığım parayla gezicem dedi.. Bir akşamlık bir gaz ile 3 haftalık projeye başladı.. Yok parça gelmedi,geç geldi,gümrüğe düştü vs bekledi etti.. Hani bu olay motor değilde araba beklemek sağa sola koşturmak tarzı olaylar.. Anlamışsındır abi.. Çünkü ben derdini iyi anladım.. Yağına suyuna filtrelerine bakarım gerisi beni uğraştırmasın artık diyo..
Erdem abide öyle şuan yapıyım satıcam mercedes alıcam uğraşmıcam bu işlerle diyo daha araba çıkmadanBirini daha geçmek için 1000 dolar ateşlemeye veriyorsun sadece örneğin
Erken bunadılar hahhah
ben mehmetin yerinde olsaydım ki geçen telefondada söyledim o motoru kenara koyar bir k20a2 alıp onunla uğraşırdım en azından aracın orj. motoru hem km avantajlı hemde yorulmamış olduğundan daha iyi olurdu...
bu aşamaya gelindi bence devam edilmeli...
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
kanka ben sımdı devam edıcem yıne bınıcem gazlıycam zaten su an nısan sonuna geldık 1 ay kadar şahsi işlerim var istanbul dısında falan ortalama snra gelınce anca adam gıbı gazlayabılcem sonra hopp oldu hazıran hazıranda s2000 arıyıp yazın ortasında vakıt kaybedeceğime şimdiden alırım en azından hazırana daha gelmeden kafamdakılerı yapmış olurum yazın tadını alırım...
Avukatlık yapıyorum sanılmasın arabayı takip eden seven çoğu insanın merak ettiği şeylerdi bunlar.. Aradan çıkmış oldu.. He kimseye birşey anlatmak zorunda değil insan ama yinede merakına yenik düşmesin kimse diye söyledim..
konunun içine de ettik sayılır helal et hakkını Mehmet![]()
Anlıcağınız Mehmet'in dediği gibi kader ortağı olmakdan kaynaklı![]()
aynı kaderi paylaşıyoruz mehmetleolum sat kurtul uğraşma harcanan parayada emeğede yazık günah
lan ayağımı yerden kessin diye bi hurda aldım ona rağmen taksiyle gidip geliyorum işe o kadar illet ettim
![]()
Okuduklarıma göre konusuyorum inşallah yanlış anlaşılmam
valla sefanın ve senin anlattıklarına gore haklısın Mehmet
ben öğrenci olmama rağmen (ve boş vaktimin 09.00-18.00 mesai yapan birine göre çok daha fazla olmasına rağmen) bütün gün arabayla uğraşmaktan nefret ediyorum bir de senin işgüç olayı varsa işin daha da zor
Umarım her şey gönlünce olur![]()
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)