Güzel görünüyor, Hayırlı, Uğurlu Olsun ÖmerAbi
Maşallah, Keyifli Sürüşler...
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Ben sana demiştim ama herşeyde bir hayır vardır. Ahanda bak ne güzel araba .![]()
Gökteki Melekler Bizim Şehitler
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
2001 model kapalı garajda durmus cocunlukla ben 3. sahibiym.
ilk sahibi 40 yaslarında muhasebe müdürü 86 bine kadar o kullanıyor sürekli mutluhan bakımlı tüm faturaları bende
2. sahibi yine 40 yaslarında bi abimiz mümessillik yapıyor 2 yıl kadarda onda kalıyor arac sirket aracı oldugu için oda fazla kullanmıyor yne kapalı garajda yatıyor cogunlukla o yuzden derileri torpido flan oldukca iyi durumda..
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
hayırlı ugurlu olsun kanka muradına erdin sonunda kazasız belasız![]()
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Hayırlısı olsun kardesım masallah cok diri gorunuyo allah kaza bela wermesın tekrar sedan ıes le yola dewam :d
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
naptın olm hani si yada 1.4 hb alıcaktın, neyse kardeşim hayırlı olsun maşallahçok temiz duruyor kazasız belasız kullanırsın inş, bunu nasıl parlatıcan bakalım dieri gibi![]()
Hayırlı uğurlu olsun Ömer güzel araba almışsın sevindim, güle güle kazasız belasız (ama temiz) kullanırsın inşallah
![]()
amin tesekkrler inş..
eyw
walla si ve hb baktım içime sinen arac bulamadım bi tane buldum oda gitti artık hb araba baska bahara
walla parladıgı kadar parlatıcaz ama diğeri gbi gözalıcı olmayacagı kesin
eyw cok saol bende sevdim bakalım bunu temiz tutarım zaten kirde göstermiyo fazla![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)