kardeş fazla bozma araç süper sadece biraz daha bas.sakın ön tampona ekleme düşünme..böyle harika.camlara 2 numara film bitti..harbiden film bitti..:icon_tup::D
Printable View
kardeş fazla bozma araç süper sadece biraz daha bas.sakın ön tampona ekleme düşünme..böyle harika.camlara 2 numara film bitti..harbiden film bitti..:icon_tup::D
kazasız belasız ..
kazasız belasız maşallah
kazasız belasızz
Herkese teşekkürler. Herkesin yorumuna ve zevkine saygım var ama şimdi tekrar canlı bakınca arabaya benim gözüme kötü gözükmedi. Ayrıca fotoğraflarda da gariplik var. Olduğundan yüksek duruyor araba nedense. Sanırım alttan aldığı ışıktan ve pozlamaların alttan yapılmasından. Belki önü biraz daha basarım ama şu an gayet memnunum hayatımdan :) Daha geniş çemberli olsaydı jantlarım kamber kiti falan da düşünürdüm ama şu an için gereksiz.
Yakında ön-arka kare plaka, öne oldskool plakalık takıp ön panjurun etrafını mat siyah yapıcam. Başka da bir şey düşünmüyorum.
maşallah süper duruyor
Maşallah kardesim,canlı daha güzel görünüyor :)
Maşallah çok güzel kazasız belasız.
Teşekkürler...
yektos hayırşlı olsun papıtılerın : ) kazassız belasız canlı gordum bugun sıboplar fena :D
maaşallah cok hoş görünüyor sade ve güzel jantlar kendin mi yatırdın parlatmak işin işlem mi gördü.
Maşşallah çok iyi kazasız belasız binin jantlar nokta :)
Çok Tatlı Olmuş Özellikle jantlar Çok Hoşuma Gitti :D Maşallah Diyelim .
Teşekkürler...
Cok sukur, mahremiyetten cikti!
Herkes demis zaten yukseklik olayini. yalniz cemberleri genisletelim abicim, ciliz olmasin. Lip mip de olsun soyle.
sibop kapaklarini ustunde gormekten sevindim bu arada :)
Vira bismillah...
iyi duruyor maşallah biraz daha oynamak lazım.
maşallah kazasız belasız .............:icon_tup: