Ahahahaha :D
Maşallah abi kazasız belasız cezasız kullanırsın inşallah.
Sadelik çok iyi duruyor..
Printable View
Lan Çağrı sen yapma bari. Çemberleri genişlettik jantları 8J yaptık diyelim. Çemberleri bulmanın ne kadar zor olduğunu ve sadece arkaları değiştirsek bile 2 çemberin çin malı 15 janttan daha pahalı olduğunu sen benden iyi biliyorsun. Ayrıca 2.5cm daha dışarı çıkan jantların göbeklerinin değiştirilip jantı içeri almak gerektiğini de biliyorsun. Göbeklerin ne kadar zor bulunacağını da biliyorsun. Göbekleri değiştirdik jantları içeri aldık diyelim 1-1,5cm. Tüm bunlar için jantı tekrar dağıtıp topladık bi dünya uğraştık diyelimÇamurluk yine de kesin açılması lazım. Çamurluk açılırken boyaya zarar geldi arka 2 çamurluk boyandı diyelim. Bunlardan sonra coilover seti ve kamber seti de aldık taktık diyelim.
Bu liste uzar gider aga. Ben ne bu kadar masraf yaparım, ne de bu kadar uğraşırım bu saatten sonra :D Ben halimden memnunum. Klavye başında yazmak kadar kolay olsa keşke herşey. Yüksekliğe ve lipe de bişeyler düşüncez ilerleyen zamanlarda.
ön ve arka ek jantların ıcınıde beyaz yada sıyah yap ozman mukemmel olur ve spoon spoıler
Maşallah Çok Şık Duruyo Ufak Dokunuşlarla Bile Kendine Gelicektir
Jantlar hakkında biraz bilgi verir misiniz? Sanki kendiniz polisaj yaptırmışsınzı gibi bir hisse kapıldım. Orjinal BBS RS midirler ?
Bu arada safari olayına bende katılıyorum :) Nitekim böyle memnunsanız da, böyle kalmalı. Çünkü çok sade ve tadında duruyor.
Jantlar 3 parça orijinal BBS RS1. Jantı kötü bir halde alıp restore ettim. Çemberleri polisaj, vidaları krom kaplama. Safariye çıkıcak kadar yüksek değil arabam. Doğru açıdan çekilmiş fotolarla tatmin edecektir bence. Olmazsa biraz daha düşürücez artık yoğun istek üzerine :)
Jantlar cok ii olmus şoyle bı dip basıldgnda dusunemıorum :D
maşallah maşallah bir an dışarıdan bir araç sandım:) "Bi şöyle jant takan olmadı"..:D:D
Hakkını verecek şekilde basmanızı umuyorum. :)
Maşallah çok iyi duruyor
bu arka lastik nasıl yatık duruyor fotolardaki kadar olsa yeter ???
Teşekkürler. Artık var :)
İnşallah :)
Teşekkürler
Hangi janta ne uygulamak istiyorsunuz?
Orijinal duruşu bu, farklı bişey yapmadım. Kamber kit ya da sanayi usulü farklı yöntemlerle negatif kamber verilebilir...
maşallah yekta çok güzel olmuş araban ,kazasız belasız kullan ;)
böyle sade hoş gözüme çok güzel geldi
iyi günlerde kullanmanız dileğimle