sizinki gibi krom görünümlü olması için ne gibi işlemden geçmesi gerekir ve kendimiz yapabilirmiyiz.
Printable View
sizinki gibi krom görünümlü olması için ne gibi işlemden geçmesi gerekir ve kendimiz yapabilirmiyiz.
Kim neye inanmış len :D
Teşekkürler..
Teşekkürler...
Boyalı jantlarda çok zor. Önce boyayı komple söküp, metale inene kadar zımparalamak lazım. Sonra polisaj yapmak lazım. El beceriniz ve zamanınız varsa kendiniz de yapabilirsiniz.
Vay NHT de orda :D
ne güzel foto öyle daha güzel bir makineyle çekilse süper olurcakmış :)
Maşallah sibop kapakları çok güzel kazasız belasız.
Teşekkürler. Çıkardım ama kapakları. Sanayide babam dahil herkes haç sanınca ve oturduğum sokakta çocukların çok ilgisini çekince çıkardım ben de :)
Çok güzel olmuş maşallah. Sade her zaman iyidir ;)
Bu arada nick eskilerden tanıdık geliyor, mdfymde photoshop çalışmaları yapıyormuydun? :)
Evet yapıyodu. Sanal tuning olayının ilk çıktığı zamanlar Tuningtürkiye gibi dergilere içerik de veriyordu : ) Eski E30'cu. Yanlış mı biliyorum ? : )
Bu arada o sibop kapakları elle açılabilecek kadar gevşek miydi?
Maşallah güzel olmuş Allah nazarlardan saklsın :icon_tup:
bas yekta bas yere bıraz kavun olaymıs tadından yınmezmıs
Evet sanaltuningi ilk yapanlardanım Türkiye'de. Eski e30cu ve e30 sahibi olduğum da doğrudur. Hala severim kendisini de artık işim olmaz çok boncuk bir e30 karşıma çıkmadıkça :)
Sibop kapakları elle çıkıcak kadar gevşek evet. Dışı plastik içindeki dişli kısmı metal zaten. Çok zorlayınca plastik kısım kendi etrafında dönüyor.
Daha önce de dediğim gibi önden biraz basarım belki ama bu fotoğraflardaki kadar yüksek durmuyo zaten araba :) Kavun olayını da daha önce de dediğim gibi Türkiye'de 15 janta 165-175 lastik bulunmadığı için anca bu kadar oluyor. Öne 175 buldum şansa lastikçiler bile şaşırıyor sanayide bu nasıl ölçü diye :)
ramo si civicte 8ofset janta 175/50/15 taktı ama zor buldu oda,piyango gibi bişey:)çıtırdan kavunda vardı
Aynen piyango gibi. Bir de şu var 175/50 takarsam tekerlek çapı çok fazla ufalır ve çamurluk arası çok açılır. Hem arabaya zarar hem de aşırı basmak lazım çamurluk arasını kapamak için. Evli mutlu çocukluyuz artık. Biraz da o yüzden bazı şeyleri tadında yapmak şart oldu :)
oo aile varsa zor
bu işleri yavuza devredin tek tabanca o oynasın dursun:D