kazasız belasız maşallah diorum.
ve ek olarak yorum çok içten gelmiş be:D:D
Printable View
cok merak ettigim bir arabaydı.....merak ettigim kadar varmış....Maaşallah cok güzel ve kaliteli olmuş.....kazasız belasız ve NAZARSIZ binmeler nasip etsin Allah......
Yıldıray'ım maşallah maşallah 41 kere :bravo:
Gel misafirimiz ol da bi roll yapalım, ben bunları 3 boya yakın ayıklıyorum bakalım ne kadar işe yaramış yaptıkların :D :D :D
Liste kalite parçalarla dolu harika emeğinize sağlık valla helal olsun :) Kazasız belasız keyifle bin inşallah. Bu kadar güzel bir aracın hakettiği bir kaç tavsiyeyi yazmadan geçemiycem :) Depo kapağında ki karbon ve devir saati sökülmeli, öne de type-r koltukları, birde filtre kiti cold air a çevrilmeli bence.
bu arada komple yalıtım ve alt takım malzemelerinden sonra aracın yol sesi ve yol tutuşunu merak ettim açıkcası :)
yol sesi hiç yok denecek kadar az gökhan
maaşallah cok güzel olmuş.
araca kocaman bir maşallah görünüm ve parcalar cok güzel zevkle ve bilinçli yapıldıgı belli oluyor.keyifle kullanın ;)
Maşallah Çok Temiz Çok Güzel Çok Karizma bi araç olmuş Elinize sağlık Allah kaza bela yüzü göstermesin :icon_tup::cool:
Maşallah baya bi emek harcanmış belli kazasız belasız sürüşler..
lıste guzel mallar ıyı :)
masallah
Hks nin sesi ve enkei lerine hastayım aracına maşallah kardeşim Allah kaza bela vermesin
Haydaa burdadamı o dandik fotoğraflar.!
Maşallah diyorum sadece düşüncelerimi biliyorsun ;)
Mal iyi sonuç iyi emeğe eline sağlık. maşallah. zevkini çıkar dostum ;)
daha güzel fotoları hak ediyo.Maşallah
ibo bi ara el atalım yıldıray abinin arabaya güzel fotoraflar hakediyor :)
Allah nazarlardan saklasın gerçekten çok ama çok güzel bi araç :icon_tup:
Kocaman bir Maşallah.Doğrusu listeyi ilgiyle okudum ve sonuçta böyle bir ES7 görmek te şaşırtmadı.En çok ta gidişini merak ediyorum ki;videosunu yükleyeceği demişsiniz bir önceki sayfada.Merakla bekliyorum.
Kazasız;belasız binmeniz dileğiyle..
Kazasız, belasız, arızasız kocaman bir maşallah...