Kazasız, belasız
Printable View
Kazasız, belasız
herşeyde ince bir detay var maşallah el emeği göz nuru bu olsa gerek kazasız belasız...
hepinize kocaman bir teşekkür ederim hepinizin araclarına nazar değmesin kazasız belasız kullanın arkadaşlar çok sağolun
maşallah ns ye yıldıray
herşeyinde el emeğin göz nurun var
allah kaza bela vermesin
Maşallah, güle güle iyi günlerde binersin inşallah.. Zevkli yapılmış bir araç gerçekten, diğer arkadasların dediğini gibi devir saati bir de type r el freninden kurtul bence..Onların haricinde çok kaliteli bir araç yapmışsın emeğine sağlık..
gördüğüm ve beğendiğim nadir d16v1lerden biri maşallah allah kaza bela vermesin baya emek ve para harcanmış
maşallah çok şık araç.
elinize saglık..
Yıldıray maşallah diyorum ve resimler hakkındaki yorumumuda tekrarlıyorum:) Ellerine emeğine sağlık az uğraşmadın. Bunları yakın çevrendeki kişiler olarak hepimiz iyi biliyoruz.
gerçekten bayıldım zaten takip ediodum bu aracın gelişimini... ellerinize sağlık
merak ettiğim konu arka viraj demirini kalınlaştırdınız mı ? yada yol tutuş için arka tarafta neler yaptınız ?
cok amerikan duruyor, feci olmus, kaliteli bircok parca kullanilmis, masallah gercekten.
Sıra dışı olmuş çok başarılı Allah kaza bela vermesin
maşallahı var, en beğendiğim vtec2. bulgaristandaki koltuklar noldu hacı abi :D
Araba çok güzel çok ama o stckerlar ne yaa sök hepsini
viraj demiri kit olarak aldım kalın halde geldi yol tutuşun için yürüyende bütün burçlar değişti içi tamamen dolu energysuspesion normalde kamber ayarı olmuyor bunlarda bu onları değiştirdim al kol bağlantılarını değiştirdim ve yol tutuşu öğle böyle değil denemen lazım:D
Soylenecek birsey kalmamıs elinize emeğinize sağlık :)
masallah emek harcanmıs cok guzel gozukuyor
süper olmus eline emeğine sağlık
maşallah kazasız belasız