Maşallah. Allah kaza bela vermesin.
Ama böyle bir araba için üstündeki jantları ben hiç yakıştıramadım.6 kollu bir jant tercih ederdim ben olsam.
Maşallah. Allah kaza bela vermesin.
Ama böyle bir araba için üstündeki jantları ben hiç yakıştıramadım.6 kollu bir jant tercih ederdim ben olsam.
T r u t h i n e n g i n e e r i n g
Ön tamponun altındaki boşluk gözüme batıyordu. Buranın daha farklı olması gerekir dedim oldu... Dikkatli gözlerden ızgarayı tutan teller kaçmayacaktır. Silikonla çalıştığım için onlar geçici olarak orda.
![]()
hayırlı olsun kazasız belasız .
çok beğendim maşallah egzoz+yay ile çok daha yakışıklı olur
Maşaalah, gün geçtikçe daha bi güzel oluyor
jdm kouki mercekli far ve kouki stoplarla daha da güzel olur sanki:
stopların farkını araç üzerinde daha net görebilmek için bi üye böyle bir fotoğraf paylaşmıştı gtfour.ch'de
stoplardan sağdaki sizinki, sol taraftaki ise kouki olan ve supralı fotoğraftaki GT-Four'larda olan.
birde GT-Four kaput ve tampon işini çözerseniz harika olur
Maşaallah tekrardan.
...keep cool under pressure!
Bu dedikleriniz sırada olan malzemeler. Öncelikle stopları düşünüyorum. Burdan Toyotadan fiyat aldım. Nerdeyse dışarıyla aynı fiyatı verdiler. Sanırım yaza siparişini vericem. Mercekli farlar listenin en sonunda. Ondan önce GT4 kaput ve tampon istiyorum ama nasıl getiririm bir çözüm bulabilmiş değilim. Kaput ve tampon için toyotadan da fiyat alıcam. Şu ara TRD arka tampon eklerinin siparişini verdim onların gelmesini bekliyorum. Stopları gösteren resim gerçekten farkı görmek için güzel olmuş. Fakat kullanılan egsoz beni kahretti![]()
Kullanım tarzım, bu söylediklerine (yay&amortisör veya coilover) hiç hitap etmiyor. Dikkat edersen ben 42 yaşındayım. Coilover kullanıpta bezelye tanesi gibi seken arabaları yollarda görüyorum. Onun için son resimlerindeki alçaklık benim için fazlasıyla yeterli. Varsın senin gözünde rezil dursun.
güle güle kullanın
bu tip araçlar kupon nadir araçlardır..
bu tür araçları bozmak çok kolay işdir.. ama orjinalini toplayım deseniz paranız olsada genede pek çok parçasını bulamassınız.. o yüzden ben orjinalden yanayım her zaman..
maşşallah harika araba. çok iyi denk gelmiş. bu aracın motor bilgileri nedir?
Masallah ip gibi duruyor Allah kazasiz belasiz binmeyi nasip etsin insallah
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
http://www.torkgaraj.com/
Beğenirseniz çok sevinirim teşekkürler.
Çekimlerim : http://www.facebook.com/pages/Photog...09808212402660
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)