abi ancak st205 olur ancak ön çeker kalır, 3. gen 3sgte yle fena olur ama gt4 işi çok ciddi zor yani Efenin de dediği gibi
bizim arkadaşın st185 te de arkalar içerde kalıyordu , 4cm lik spacer yaptırdık bijon kesince söktük tabi
![]()
abi ancak st205 olur ancak ön çeker kalır, 3. gen 3sgte yle fena olur ama gt4 işi çok ciddi zor yani Efenin de dediği gibi
bizim arkadaşın st185 te de arkalar içerde kalıyordu , 4cm lik spacer yaptırdık bijon kesince söktük tabi
![]()
Bazı aksesuar parçaları getirmek istiyorum. Fakat kulaktan duyma bilgilerle bir yerlerden satın almaya bir türlü cesaret edemedim.
Mesela ebay da bulunan bu seti getirtmeye kalksam bir sorun olurmu ?
Celica GT4 OEM JDM GT-4 ST205 ST202 SSIII Body KIT - eBay (item 330349888680 end time Jan-26-11 06:07:39 PST)
Jantları değiştirdim. Fakat siyah jant arabayı inanılmaz boğdu. Şimdi beyaza boyatıp stickerlarını tekrar düzenlicem. Kafamda bir kaç fikir var
Buda birkaç hafta sonra dönüşeceği son durum
![]()
Maşaallah çok temiz duruyoyeni jantlar karakterine daha uygun olmuş, beyaz olunca dahada güzel olcağı kesin.
buarada evet zahmetlide olsa t20 4çeker olabiliyor, yapan bi abim var.
gerçi önden çeker 3sgte'de zevkli olur
Tayfun abi sağol, görüşürüz inşallah yakın zamanda yine![]()
...keep cool under pressure!
Çok güzel araç çok jant değiştireceğinize (maliyeti size zarar) speedlineları Birlas'a sipariş edin takıp güle güle kullanın nasılsa aracı satmayacaksınız..
Diğer jantlar sizi asla kesmiyecektir.![]()
nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
maşallah...
34UT9163HONDA CIVIC EK SEDAN
28DH223 HONDA CIVIC EK HB
28TR126HONDA CIVIC VTEC II
28AS464HONDA CIVIC FB7
masallah kazasız belasız
Sahip olmak istenilen ender araçlardan birine sahipsiniz. Kazasız Belasız kullanın. Jantların bu rengi ve modeli daha güzel olmuş. Birazda alçalsa tam süper olur...
Fusion35 ------> OnurD.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)