çoğunuz biliyor ama yine de başlık açmak adettendiraçalım
![]()
aracımı bildiğiniz gibi salih abiden aldım, araba aldığımda gayet iyiydi üzerindeki malzemeler
komple s2k renginde
Oem Sübap Lastikleri
Cometic Head Gasket
Golden Eagle Blockquard
Arp Head Studs
Acl Race Beareng
Head Port Polish
Ferre Intake Valve
Süpertech Valve Spring
Süpertech Retainer
Endyne Oil Pump
Vti Su Radyatörü
Vti Fuel Rail
Koni Yumuşaklık ve Sertlik Ayarlı Amortisörler
Eibach 3.5 Eibach Prokit Yay
seibon orj karbon kaput
orjinal spoon karbon yan aynalar
ek9 vites korugu
jdm far sınyal
jdm stop
orj momo direksiyon
spoon jant
kumho lastik
üst kapak boyama pasaoglu
karbon triger kapağı
desi alarm
jdm plakalık
uzun -kısa hüzmeli xenon 6000k
walbro benzin pompası
ek9 ön lip
4-2-1 headers
jdm plakalık
pioneer 4250sd usb mp3
DLS 30cm bas
16cm mid baslar
sony xplod 4kanal amfı
ledli iç göğüs aydınlatma sistemi
auto gaguge smoke yağ basınç göstergesi
competizione on spor koltuklar
arka typer koltuklar
mapped by stlegal çip
magnaflow egsoz
karbon spoon spoiler (orjinal)
araç üstündeki stickerları temizledim,stickerları yapıştırıp üstüne vernik atmışlar çıkardığımda boyayla vernik arasında bariz kalınlık farkı vardı zımpara pasta yaptık kısmen düzeldi , işte arabanın ufak tefek sıkıntıları vardı onları çözdük, keyfe keder düzenlemelerini yaptık, ardından motora yapacağımız son değişiklik olan chip'i cem abide yaptık, salih abi yaptıracakmış bana kısmet oldu, arabanın alt devirleri daha dolu oldu, basıklığına alışmak çok zor oluyor, leylek focustan inip buna binince haliyle heryere sürtüyorumama alıştım sayılır az çok tecrübe oldu artık
profesyonel olarak özel çekimler yapamadım aracıma, toplu yapmaya kalktık yağmur yağdı rezil oldu , bireysel olarak da henüz gün ışığında arabamla başbaşa kalamadım inşallah müsait bi zamanda eklerim buraya bireysel prof fotolarını
maşallahı eksik etmeyelim
yorum yapan yapmayan herkese çok teşekkürler, arabayı aldıktan sonra bile yardımını eksik etmeyen bıkmadan usanmadan benim derdimi çeken salih abiye çok teşekkür ediyorum allah razı olsun ondan , arabanın yeni ustası fuat'a da (ak vtec) çok teşekkür ediyorum benim gibi kılı tüyü kafaya takan adamın arabasıyla uuraşmak kolay olmasa gerek
allah ondan da razı olsun , spoileri almamda yardımcı olan arabayı alırkende öneri de bulunmasından ötürü muştu abime de teşekkürlerimi iletiyorum
arabayı ilk öneren JDM VTİ arkadaşıma da teşekkürlerimi sunuyorum
![]()
ve sırada fotoğraflar var![]()
![]()