Hayırlı olsun aracın bu araç Bilal in di galiba arkadaşımındı şöyle söliyim hergün efekar bp de durur temizlenir yol yapmayan sinek değmemiş bir araç tı en son gördüğümde güzel araç almışsın kupon güle güle bin.
Printable View
Hayırlı olsun aracın bu araç Bilal in di galiba arkadaşımındı şöyle söliyim hergün efekar bp de durur temizlenir yol yapmayan sinek değmemiş bir araç tı en son gördüğümde güzel araç almışsın kupon güle güle bin.
tekrar hayırlı olsun.0 dan farkı yok:)
hayırlı olsun sinan :) güzel araba ama içi çok basık gelmişti bana :)
kazasız belasız bin inş, komple düz 63mm egsoz , güzel bi son susturucu + remap ilacın senin bak dinle kardeşini :D zaten rahat durmıcaksın bunları yap bence yazdığım sıra ile :)
bu arada tüketimi de iyiymiş pek trafiğe girmiyor yada vakumda kullanıyorsun sanırım şehir içinde yakar diye düşünüyorum ben 8-9 civarı, basınca 11 lere gelir diye tahmin ediyordum :)
hayırlı olsun,kazasız belasız
hayırlı olsun sinan :)
hayırlı olsun sinan kazasız belasız kullan çok güzel bir seçim yapmışsın:)
sağol kardeşim
g..tü güzel duruyo :p Sağol Ömerim
Rally tarzı bişe alırım belki çok ince kollu dediğinede bi bakiim.
panzehir tadında :p Sağol abicim
Sağol Kayacım Biliyon döndük dolandık gene GTC aldık :)
Hafif tombul bi çocuk isminı hatırlayamadım Ama dediğin gibi maşallah diyelim uzun yola Antaylay bursa arası yaptı ilk gelirken :)
Koltukarında kılıf var koltuklar 0 kmde :p
Dizelden ayağımız alıştı, az yaktırma dersleri verilir :D Sağol kardeşim hepsi aklımda
Cümlemize... Sağolasın.
Eyvallah Cenk :)
SAğol halil kaptan, dizelden sonra uçak gibi geliyo heuheueheu :hehe:
Hayırlı olsun kazasız belasız binersin inşallah
Hayırlı uğurlu olsun :)
Hayırlı olsun :)
Maşallah kazasız belaasız hayırlı olsun
Amin inşallah
:)
Sağolasın :)
Almanyadan Özel siparişlerim olabilir gelmeden önce haber et :D
Sağol kardeşim, daha güzeli sizin olsun. Baya bekledik almak için Allah herkesin gönlüne göre versin.
maşallah kazasız belasız .......
masallah kazasız belasız
Hayırlı olsun..Güzel araç kazasız belasız keyifli sürüşler..
hayırlı uğurlu olsun maşallah kazasız belasız :)
kazasız belasız keyifli sürüşler...