Hayırlı olsun aracın bu araç Bilal in di galiba arkadaşımındı şöyle söliyim hergün efekar bp de durur temizlenir yol yapmayan sinek değmemiş bir araç tı en son gördüğümde güzel araç almışsın kupon güle güle bin.
Hayırlı olsun aracın bu araç Bilal in di galiba arkadaşımındı şöyle söliyim hergün efekar bp de durur temizlenir yol yapmayan sinek değmemiş bir araç tı en son gördüğümde güzel araç almışsın kupon güle güle bin.
hayırlı olsun sinangüzel araba ama içi çok basık gelmişti bana
kazasız belasız bin inş, komple düz 63mm egsoz , güzel bi son susturucu + remap ilacın senin bak dinle kardeşinizaten rahat durmıcaksın bunları yap bence yazdığım sıra ile
bu arada tüketimi de iyiymiş pek trafiğe girmiyor yada vakumda kullanıyorsun sanırım şehir içinde yakar diye düşünüyorum ben 8-9 civarı, basınca 11 lere gelir diye tahmin ediyordum![]()
sağol kardeşim
g..tü güzel duruyoSağol Ömerim
Rally tarzı bişe alırım belki çok ince kollu dediğinede bi bakiim.
panzehir tadındaSağol abicim
Sağol Kayacım Biliyon döndük dolandık gene GTC aldık
Hafif tombul bi çocuk isminı hatırlayamadım Ama dediğin gibi maşallah diyelim uzun yola Antaylay bursa arası yaptı ilk gelirken
Koltukarında kılıf var koltuklar 0 kmde
Dizelden ayağımız alıştı, az yaktırma dersleri verilirSağol kardeşim hepsi aklımda
Cümlemize... Sağolasın.
Eyvallah Cenk![]()
SAğol halil kaptan, dizelden sonra uçak gibi geliyo heuheueheu![]()
Maşallah kazasız belaasız hayırlı olsun
"Siyahlar Karalanmaya, Beyazlar kirlenmeye mahkum"
emr: chip atarız
f@tih_28: nasıl olucak lem msnden mi
emr:Hee coco uzaktan yardım yollaya tıkla![]()
Amin inşallah
Sağolasın
Almanyadan Özel siparişlerim olabilir gelmeden önce haber et
Sağol kardeşim, daha güzeli sizin olsun. Baya bekledik almak için Allah herkesin gönlüne göre versin.
masallah kazasız belasız
hayırlı uğurlu olsun maşallah kazasız belasız![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)