rica ederim kardeşim![]()
rica ederim kardeşim![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Maşallah,jantlar cok hos olmus,yay lazım ama...
Ali araban çok güzel kazasız belasız kullanman dileğiyle inşallah yapmak istediklerini kısa sürede tamamlarsın.
lastik arıyosun heralde ali jantlar içinmaşallah güzel duruyor çamurlukta kötü olmuş istersen hallederiz bizim peder kaportacı
![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
daha basamamBöyle iyi
Evel Melih Jantlar corsa D den çıkma . lastiklerde öyle 195 55 16 lar.. bana 195 45 16 lazım. Kasislerde sürtüyor
Çamurluk benim suçum değil. araba duruyorken biri geri geri çarptı. Sigortadan hallolucakda inşallah, poliçenin süresi dolmuştu rapor tutamadık. Poliçe yenilendi bi 10 gün bekleyeyim dedimKıllanmasınlar
![]()
Ali's Detailing Garage / Erenköy
msllah krdesm aracına orjinallkten yanasın benim gibi
arka denge problemin varsa yardımcı olim askere gidicem.evde durucağna işini görurse ne mtlu
http://www.techturkey.com/forum/akse...e-gergisi.html
Köfteci specYakalıycam diye ıslak yolda biyere giriyordum. Allah korudu
Ne varsa orjinalde varTeşekkürler
Yay kullanıyormusunuz bilmiyorum ama bende yaydan sonra arkada çok fazla esneme sesi olmaya başladı. eğer esneme sesini kesicekse düşünürüm.
apex 6 cm önlerde, arkalardada kesik yay kullanıorm.seninknden baya bi basık yaniesneme sesi içinde arada bi yayların alt ve ust tarafa oturdğu yerlere wd-40 sık.amortisörn alt burçlarını gresle. amortisörn ust somununu sök.altında lastik takozlar var onlarada slikon sprey sık
sesleri kesersn. corsaların arkalar sakattır virajlarda o yuzden önerdim kule gergisini
![]()
Kazasız belasız kullanın astra H jantıda corsa d jantıda çok yakışmış ama benim favorim astra jantı
Bu arada cosmoda kapı kolları gövde renginde değil mi?
Valla biraz para ayarlarsam 4 tane lastik alıp takıcam. O zaman aynı yerde tekrar fotoğraf çekerim. öncesi sonrası yaparızsanki bunlar lastikler gelince daha şık durucak gibi ama bende bilmiyorum. Çok aradım bu jantları. Almasaydım içimde kalırdı
Teşekkür ederim bilgiler için. Arka yaylara hortum geçiricektim. o arada dediklerinizi yapayım
Napalım kanka 2 sine yetti para
Araba cosmo değilEssentia. sürekli oynanan biryer olduğu için boyatmak istemedim. ama kafama eserse düşündüklerimin arasında.. Aynı zamanda cosmo marşpiyerlerinide bulursam bütünlük olucak inş..
Tanışalım inşallah![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)