frankurtlu Nickli Üyeden Alıntı Maşallah kardeşim gerçekten çok güzel bi araç aldın,kazasız belasız sürüşler Teşekkür ederim kardeşim Allah razı olsun güzel evet Maşallah sağol..
Dikkat VAF V-tec 34 VAF 38 07 VAV 77 07 VHM 20 07 VCM 11 07 VHR 77 07 VFV 09 07 BRH 47 07 VHK 24
nakayama Nickli Üyeden Alıntı Maşallah kazasız belasız kullanın güzel vtecdir VAF. Tesekkürler kardesim Allah razi olsun..
EK648 Nickli Üyeden Alıntı hayırlı olsun Sagol eyw kardesim tesekkürler..
HondatugraL Nickli Üyeden Alıntı İlk resimdeki Vtec II yi biliyorum abimin (Tugral ) baya foto denemesı vardı uzerınde hoş bir araç. Evet dogrudur bunuda tugral kardesim cekicek fotolarıni yine insallah
OmeR-FE Nickli Üyeden Alıntı Eyw Kardesim tesekkürler..
dün merkezdeydi,yalımda gördüm.maşalah
ATMoSFeRiK Nickli Üyeden Alıntı dün merkezdeydi,yalımda gördüm.maşalah Eyw Kardeşim..Evet gelmişken bi geçeyim yalımdan dedim
VAF V-tec
hayırlı olsun kazasız belasız
''AN'' 545 VTİ DR.ECU
Maşallah vaf a kırmızı ayrı güzel .
Muayeneyi yaptrdın mı abi
hadı hayırlısı olsun cok guzel cıgerlısı bulmusun
okanturan Nickli Üyeden Alıntı hayırlı olsun kazasız belasız teşekkür ederim kardeşim çok sağol..
athem Nickli Üyeden Alıntı Muayeneyi yaptrdın mı abi yok headers sökülecekmiş birde biraz yükselecekmiş araba ağır kusur bunlar
Mehmet-a Nickli Üyeden Alıntı yok headers sökülecekmiş birde biraz yükselecekmiş araba ağır kusur bunlar Coilden yükseltirsin o sorun degil.Ama muayeneyi hemen yaptır abi bayramdan önce felan gelebilirs
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin .....
sahan Nickli Üyeden Alıntı hadı hayırlısı olsun cok guzel cıgerlısı bulmusun teşekkür ederim kardeşim sağol
G.S.İ_07 Nickli Üyeden Alıntı Maşallah vaf a kırmızı ayrı güzel . teşekkür ederim kardeşim sağol kırmızı farklıdır )
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları