Cam üstü çok kötü ömer sakın:) ama bagaj spoileri takılabilir.
Sen beğeniyorsan tak bagaj spoilerini, 1-2sene önce beğenilmyen şeylere tapıyor millet şimdi bakarsın sen taktıktan sonra spoiler moda olur:)
Printable View
Cam üstü çok kötü ömer sakın:) ama bagaj spoileri takılabilir.
Sen beğeniyorsan tak bagaj spoilerini, 1-2sene önce beğenilmyen şeylere tapıyor millet şimdi bakarsın sen taktıktan sonra spoiler moda olur:)
haftasonu canlı gördük maşallah canlı daha güzel duruyor
magüna sağlam hayvan terli :D
Maaşallah kardeşim bu konsoldan bende çok istiyorum ama bulamadım Ebay'dan mı aldın?
Kanımca Dauble Den çok yakışır diyue düşünüyorum ,konsolun bağlantısı çok zor mu?
hayırlı olsun kanka fiyatını pm istiorum:D double diyenlerdenim daha bi hoş oluo:)
hayırlı olsun konsolun, on numara durmuş:) direksiyon biraz at-kelebek gibi olmuş:D. dikiş renklerinden dolayu, neyse işini bilirsin sen guzel bısıler yaparsın:)
Eger mumkunse konsolun fiyatini bende pm alabilirmiyim?
Eyw Canerim ;)
Kırmızı dikişli EK9 körükte alıyordum taktıgım gün ama para yetmedi battım resmen :D
sadece paspas olsa keske araba leş oldu :D
Tesekkür ederim ben yapmadım işçiliğini Mertcan ve Şeref abi taktılar.
Cam üstünden bende vazgeçtim maliyeti yüksek zaten ama bagaj spoileri hala aklımda ölçülerini kesin öğreneyim denemeyi düşünüyorum kötü olursa baska araca takmak için bi alıcısı elbet bulunur :)
Eyw Eray vaktimiz cok kısıtlı oldugu için uzun görüşemedik :(
Ankaradan aldım harnessi motorları röleleri vs herseyi hazır oldugu halde 2 saat civarı sürdü montajı hiç kolay değil sadece 4 lü düğmesinin baglantısı için Mertcan abi kendi konsolunu söktü o derece..
Double extra masraf teybi de yeni almıstım göstergeli daha güzel olucak bence :)
Fiyat fazla :D
Eyw Arda aceleye gerek yok kırmızı dikişli siyah paspaslarımız aynı şekil vites körüğümüz TypeR koltukları kırmızı dikişli tavan kapı içi direk alcantra kaplamarı vs vs
iesimiz güzel olucak :)
1000Tl ye geldi.
maşallah,kazasız belasız abi:)
çık beğenmedim cacık.körükte paspasta coilde jantta gelicek.inşallah snr saplıcam ömere.ömer la snn araba bni daha çok seviyo heralde :D
şu eki boyat ya :D
Aracı basalım önce biraz çizilsin kötü olsun sonra boyatırız :D
bir bas bakalım makınayıda bir görelim duruma gore coıllerı degerlnedırcem bende :D
Ömer direksiyon arkadan itiş hissi vermiyor mu ? insanın yan veresi gelir onu tutunca :D
Hayırlı olsun konsol çok güzel olmuş maşallah :)
maaşallah konsol cok güzel olmuş hayırlı olsun ömer'im cam üstü spoyler düşün derim cok yakışıyor.
hala basmadın mı :D
İnş bu hafta sonu coil takıcam Melih :)