Cam üstü çok kötü ömer sakınama bagaj spoileri takılabilir.
Sen beğeniyorsan tak bagaj spoilerini, 1-2sene önce beğenilmyen şeylere tapıyor millet şimdi bakarsın sen taktıktan sonra spoiler moda olur![]()
Cam üstü çok kötü ömer sakınama bagaj spoileri takılabilir.
Sen beğeniyorsan tak bagaj spoilerini, 1-2sene önce beğenilmyen şeylere tapıyor millet şimdi bakarsın sen taktıktan sonra spoiler moda olur![]()
Maaşallah kardeşim bu konsoldan bende çok istiyorum ama bulamadım Ebay'dan mı aldın?
Kanımca Dauble Den çok yakışır diyue düşünüyorum ,konsolun bağlantısı çok zor mu?
hayırlı olsun kanka fiyatını pm istiorumdouble diyenlerdenim daha bi hoş oluo
![]()
Eyw Canerim
Kırmızı dikişli EK9 körükte alıyordum taktıgım gün ama para yetmedi battım resmen
sadece paspas olsa keske araba leş oldu
Tesekkür ederim ben yapmadım işçiliğini Mertcan ve Şeref abi taktılar.
Cam üstünden bende vazgeçtim maliyeti yüksek zaten ama bagaj spoileri hala aklımda ölçülerini kesin öğreneyim denemeyi düşünüyorum kötü olursa baska araca takmak için bi alıcısı elbet bulunur
Eyw Eray vaktimiz cok kısıtlı oldugu için uzun görüşemedik
Ankaradan aldım harnessi motorları röleleri vs herseyi hazır oldugu halde 2 saat civarı sürdü montajı hiç kolay değil sadece 4 lü düğmesinin baglantısı için Mertcan abi kendi konsolunu söktü o derece..
Double extra masraf teybi de yeni almıstım göstergeli daha güzel olucak bence
Fiyat fazla
Eyw Arda aceleye gerek yok kırmızı dikişli siyah paspaslarımız aynı şekil vites körüğümüz TypeR koltukları kırmızı dikişli tavan kapı içi direk alcantra kaplamarı vs vs
iesimiz güzel olucak
1000Tl ye geldi.
çık beğenmedim cacık.körükte paspasta coilde jantta gelicek.inşallah snr saplıcam ömere.ömer la snn araba bni daha çok seviyo heralde![]()
bir bas bakalım makınayıda bir görelim duruma gore coıllerı degerlnedırcem bende![]()
Ömer direksiyon arkadan itiş hissi vermiyor mu ? insanın yan veresi gelir onu tutunca![]()
Hayırlı olsun konsol çok güzel olmuş maşallah![]()
hala basmadın mı![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)