Maşallah![]()
ma$$allah![]()
maşşallah kazasız belasız![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
allah kaza bela vermesin..
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
kazasız belasız kullan ,ancak injenin bu modelini tercih etseydin daha randıman alırdın, şu anki durumda ne yazıkki motorun sıcaklığını alıyor...
CİVİC Sİ
ACURA RSX
ACURA RSX
Diğer marka ve modellerin dyno sonuçlarınıda buradan görebilirsiniz.
http://www.injen.com/testing.html
Ayrıca diğer filtre kitlerinin karşılaştırmaları için ...
http://www.modacar.com/products/Honda/Civic/AirIntakes/
Maşallah Altınerim
Kazasız,belasız.
[QUOTE=CTR]kazasız belasız kullan ,ancak injenin bu modelini tercih etseydin daha randıman alırdın, şu anki durumda ne yazıkki motorun sıcaklığını alıyor...
QUOTE]
haklısınız..ama baya arastırdıım bi konu..açıkçası CAI yerleşimi CTRlerde biraz riskli..bloğa su çektiren bi kaç kişi olmuşş..kötü örnek emsal teşkil etmez belki ama yinede insan tereddüt edior..bu arada bilirsiniz İnjenin Short Ramde heat shield var..bi nebze engelliyor sicak hava emişini.. AEM V2lerden daha sağlıklı bence..
tanidik simalar var..fikirlerini yazan tanidik tanimadik tüm dostlara sevgiler saygılar..
cai bize pek yaramıyor altıner tamam performanslı belki ama yağmur yağdığında
yoldaysam yolun kurumasını bekleyip devam etmek her zaman sabır sınırlarını
zorlar bence...
[QUOTE=ALG]CTR Nickli Üyeden Alıntı
mugenin tampon altını tavsiye ederim, hava girişileri biraz daha aşağıda ayrıca tampon altı arka bölümüne yaklaşık 40-50cm içeriye doğru taban koruması var,filtre onun içinde kalıyor aşağıdan su alması sözkonusu değil,ancak hava girişleri için aynı şey geçerli değil yağmurda bi şekilde hava girişini kapatmakta fayda var bant gibi gerçi kendi adıma konuşuyorum yağmurlu havada kullanmıyorum, ,normal hava koşullarında filtrenin daha temiz ve direk hava alması başka şekilde mümkün değil.
CTR bilgiler için tskler..ama ben aracı hergün kullanmak zorundayım..
evet sonuna kadar katılıyorum..erischman® Nickli Üyeden Alıntı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)