User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
50 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: S2000 Beyazı Spoon EJ9 UHY86

Gokalp-M - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah spoon jant diye ağlıyor makina
    ATA MOTORSPORT

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gokalp-M Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah spoon jant diye ağlıyor makina
    Bencede

Spoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı jdmpowaa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vayy hayırlı olsun çok güzel olmus bu haliyle maşallah
    @ Görkem
    saolasın görkem kardesm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mechanıcer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    masallah araca en sevdıgım renktır hb cıvıclerde.komple spoon demıssın ama ayna dısında bısı goremedım ben kanat net bellı olmuyor daha detaylı rengını bellı eden fotolar koysan daha ıyı olur. kazasız belasız surusler dılerım.
    komple spoon demedimde spoon görünümünü alıcak demiştim.Kanatım var jnat ve kaliper ile uğraşmaktayım şuan bakalım.Bütçeye göre elimden geleni yapıyorum işte

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aracındakileri liste halinde yazarsan daha açıklayıcı olur spoon amca
    tamam ayarlıycam maxi bey

Time-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaslar bu kadarda ezmeyelim yeni uyelerimizi, satiliklar kismi haric hersey 50 mesaj ustune donuk olmasin, ben burasi hakkinda spoon kardesime cok konustum ettim buraya geldi, 3 - 4 yillik arkadasimdir kendisi, bu zamana kadar iyi isler yapti ben sahidim ve bundan sonrada iyi isler yapacagina kefilim.

Bu aracin renginde benim buyuk payim var, benim eski eg'mi bende s2000 beyazina boyatmistim ve serhana ovmustum, acikcasi benim eskisinden cok cok daha iyi olmus, renk tam anlamiyla tutturulmus, gunduz gozuyle cok daha farkli, gunduz fotograflarinida acilen bekliyoruz.

Spoon demisse kaliper fren sistemi egzoz sorulariyla bu aracin spoon olmadigini ispatlamaya calismak bence birazda kati olmus benim dusuncem, yapacaktir, niyet etmistir, simdiden oyle gormek istiyordur. Spoon kanat ve spoon karbon aynalar haricinde suan icin aracta spoon diye birsey yok haklisiniz, ama birakin insanlar oldugu gibi gorsun, hayal etsinler ve gerceklestirsinler.
    In vtec we trust.
    "Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
    "Dude I almost had you." RIP Paul Walker.

Mapped by Dr. Ecu
    Rebuilt by Hizli Rektifiye
    Powered by Sistem Honda

CLIORS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadasım hosgelmıssın, bu forumda assagı yukarı her arac tıpının uzman gozlerı mevcut o yuzden elestırı aldıgın zaman bunu pozıtıf yonden degerlendirmelisin.

onn_dear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ome_RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ön ızgara teli siyah olmalı aynı sekilde tampon ızgarası ve sağ soldaki hava girişi gbi olan yerler
    +5500

otuzdört
    Misafir
    sonunda boyamıssın abicim, Masallah cok iyi olmus allah kaza bela vermesin görmem gerek hani

by serçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah kazasız belasız ...

SkY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güzel görünüyor..gündüz çekimleriyle daha iyi görelim rengini...kazasız belasız kullanın..

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cant şart gibi??

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Time-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar bu kadarda ezmeyelim yeni uyelerimizi, satiliklar kismi haric hersey 50 mesaj ustune donuk olmasin, ben burasi hakkinda spoon kardesime cok konustum ettim buraya geldi, 3 - 4 yillik arkadasimdir kendisi, bu zamana kadar iyi isler yapti ben sahidim ve bundan sonrada iyi isler yapacagina kefilim.

Bu aracin renginde benim buyuk payim var, benim eski eg'mi bende s2000 beyazina boyatmistim ve serhana ovmustum, acikcasi benim eskisinden cok cok daha iyi olmus, renk tam anlamiyla tutturulmus, gunduz gozuyle cok daha farkli, gunduz fotograflarinida acilen bekliyoruz.

Spoon demisse kaliper fren sistemi egzoz sorulariyla bu aracin spoon olmadigini ispatlamaya calismak bence birazda kati olmus benim dusuncem, yapacaktir, niyet etmistir, simdiden oyle gormek istiyordur. Spoon kanat ve spoon karbon aynalar haricinde suan icin aracta spoon diye birsey yok haklisiniz, ama birakin insanlar oldugu gibi gorsun, hayal etsinler ve gerceklestirsinler.
    sametim saolasın ben kimseyi ezmeye gelmedim valla.Beğenen beğendim der şunu yapman gerekir der saçma sapan eleştiriye kesinlikle gerek yok.Eksik aramaya çalışsak dalga geçmeye çalışsak bu alemde kimse kalmaz.Herkes bütçesine göre bişeyler yaratıyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CLIORS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadasım hosgelmıssın, bu forumda assagı yukarı her arac tıpının uzman gozlerı mevcut o yuzden elestırı aldıgın zaman bunu pozıtıf yonden degerlendirmelisin.
    saolasın mantıklı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı otuzdört Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sonunda boyamıssın abicim, Masallah cok iyi olmus allah kaza bela vermesin görmem gerek hani
    en kısa zamanda inş kardeşim göreceksin saolasın

DetailEF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Spoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sametim saolasın ben kimseyi ezmeye gelmedim valla.Beğenen beğendim der şunu yapman gerekir der saçma sapan eleştiriye kesinlikle gerek yok.Eksik aramaya çalışsak dalga geçmeye çalışsak bu alemde kimse kalmaz.Herkes bütçesine göre bişeyler yaratıyor.
    Alakası yokta burası bir forum sonuçta iyi düşüncelerimizin yanında kötü düşüncelerimizide söylememiz gerekli. Söylemezsek forum olmaktan çıkar taraflı olur. Objektif düşüncelerimizi açıkça söylememiz için var bu site

Araçta çok eksik var, öncelikle EK1 jantları olmamış + olarak boyacı boyayı bol bulmuş olacakki her yeri beyaz yapmış. Rengi açığa çıkarabilmek adına plastikleri keşke orjinal rengine bıraksaydınız. Komple beyaz çok göz yoruyor.

Keyifli forumlar size .
    Anladık hepiniz kralsınız da, tahtta üst üste mi oturuyorsunuz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DetailEF Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alakası yokta burası bir forum sonuçta iyi düşüncelerimizin yanında kötü düşüncelerimizide söylememiz gerekli. Söylemezsek forum olmaktan çıkar taraflı olur. Objektif düşüncelerimizi açıkça söylememiz için var bu site

Araçta çok eksik var, öncelikle EK1 jantları olmamış + olarak boyacı boyayı bol bulmuş olacakki her yeri beyaz yapmış. Rengi açığa çıkarabilmek adına plastikleri keşke orjinal rengine bıraksaydınız. Komple beyaz çok göz yoruyor.

Keyifli forumlar size .
    yazdığım yazıyı okuduysan yazmasın diye bişey demedim ezilecek şekilde yazılmasın dedim tabiki eksik söylenecek.Spoonmu şimdi buda sen buna spoonmu diyorsun nesi spoonmuş gibi sözler kötü sözler !

DetailEF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Spoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yazdığım yazıyı okuduysan yazmasın diye bişey demedim ezilecek şekilde yazılmasın dedim tabiki eksik söylenecek.Spoonmu şimdi buda sen buna spoonmu diyorsun nesi spoonmuş gibi sözler kötü sözler !
    Yahu bak canım kardeşim sana kibar oluyorum tüm forum görmemiştir bu kadar kibar olduğumu benim bak şimdi

Oraya eğer Spoon yazar isen sana bunun neresi spoon derler, çünkü aracında spoon namına birşey yok bence. Spoon değil bu araba olamazda zaten kandırmamak lazım kendimizi.

Ayrıca oraya topice S2000 beyazı EJ9 yazsaydın gelecek yorumlar çok daha farklı olurdu emin ol. Sana herkes çok daha farklı yaklaşacaktı. Fakat Spoon olmayan araca Spoon yazarsan işler değişir karışır e benim güzel kardeşim.

Ben zamanında JDM yazanlarada söyledim öyle birşey yok sonradan yapamazsın diye herkes üstüme kükredi yine söylüyorum Spoon olmaz yapamazsın. Öyle bir dünya yok. Olsa olsa Spoon Replica olur.
    Anladık hepiniz kralsınız da, tahtta üst üste mi oturuyorsunuz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DetailEF Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yahu bak canım kardeşim sana kibar oluyorum tüm forum görmemiştir bu kadar kibar olduğumu benim bak şimdi

Oraya eğer Spoon yazar isen sana bunun neresi spoon derler, çünkü aracında spoon namına birşey yok bence. Spoon değil bu araba olamazda zaten kandırmamak lazım kendimizi.

Ayrıca oraya topice S2000 beyazı EJ9 yazsaydın gelecek yorumlar çok daha farklı olurdu emin ol. Sana herkes çok daha farklı yaklaşacaktı. Fakat Spoon olmayan araca Spoon yazarsan işler değişir karışır e benim güzel kardeşim.

Ben zamanında JDM yazanlarada söyledim öyle birşey yok sonradan yapamazsın diye herkes üstüme kükredi yine söylüyorum Spoon olmaz yapamazsın. Öyle bir dünya yok. Olsa olsa Spoon Replica olur.
    sokakta olsam bende kibar olmazdım kimseye...Komple spoon yaparım veyatta yapamam o kendimle alakalı sorun ben spoon görünümünü vermişmiyim bitti yani.Jdm konusuna gelincede örnek far açıp boyuyoruz falan bu şekilde jdm yapmaya mecburuz bu ülkede bişey getirtmek satın almak kolay değil herkeste zengin değil.Bizim ülkemize jdm bu spoonda bu mecburen.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)