göze hitap etmiyor hafiflik olarak tamam ama birazda albenisi olması lazım en azından emeğinize saygım var sonuçta uğraşılmış kazasız belasız
hey gidi kingler karıştısen baya baya karbon yapmışsın aracı ama neden bilmiorum çamurlukları yakıştıramadım, ağırlığı olmaması can alıcı noktası sadece
güzel araç allah kaza bela vermesin
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
arkadaslar herkese tesekkur ederım
çamurlukların zaten orj.kg cok hafıf ben comple carbon yaptıktan sonra 3kg oynamıstır sanırım
hafıfletmek ıcın degıl aslında alısılmısın dısında olmak ıcın yaptım komple carbon ön çamurluklar
araç sahibi alınmaısn lutfen içimden geleni yazıcam. bence arac cok kotu gorunuyor veya fotolarda oyle cıkmıs. böle karman corman çok göz yoruyor
kazasız belasız
taksiciler kaportada parça değiştirir ama boyatmaz ya ona benzemiş![]()
renkler zevkler tartısılmaz herkese acık fotolar
tabıkı yorum yapıcaksınız
eyvallah![]()
Gerçekten de alışılmışın dışında olmuş,ben de alışamadım
nazar değmesin umarım beklentilerinin karşılığını werir aracın.
Specler hakkında da biraz bilgi werirsen fena olmaz hani![]()
Helal kardeşim on numara olmuş bence,
Bu iş bildiğiniz gibi zevk işi her kezin yakışanı farklıdır ,
On numara bir araç olmuş , kazasız belasız sürüşler dileyim.
(Şu jantlarını göndermedin bana))) bakalım Adana'dan gelicek olan jantlar bu kadar temiz mi olucak? olmazsa seninkiler ile değişirm jantlarımı ona göre.....)
bagaj ve camurlukların malıyetı nedir acaba? pm den atabilirmisiniz nerden getirttiniz ve kac para tutuyor?
allah kaza bela göstermesin maşallah çamurluklar illaki hafifletmiştir ama görüntü olarak bozmuş bence...Çok hoş duruyor maşallah...
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Antalya Vtec konusunda gördüm aracıaz önce ilk defa ve kaplama sandım.Hafiflik olarak olumlu etkisi olmuştur ama çamurluklar görüntü olarak bozmuş bence..
Kazasız belasız binmen dileğiyle..
yaa orkun ne bu arabanın halı harbı karbon yapmıssın bendekı halınden eser yok desem yerıdır valla acık olayım camurlukları begenmedım ama zevkler ve renkler muhabbetı varya o benı bıtırıyo ısteneyse kardesım kazasız belasız gunlerde kullanman dılegıyle....
![]()
[SIGPIC]http://techturkey.com/forum/image.php?type=sigpic&userid=4356&dateline=1253805 978[/SIGPIC]
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)