1.4' ten çokdan çıkmışmaşalah emeğe.kasız belasız
maşallah mükemmel olmuş yürürü duruşu herşeyiyle çok güzelşahinciyiz.biz diyorum
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
şimdiye kadar 1 aracım pert oldu onuda ben etmedimşimdiye kadar hep eski hurda arabalarla uğraştığımızdan vede genelde hep custom iş yapmak zorunda olduğumuzdan haliyle çok aksilik yaşadık yaşadıklarımızıda elalem gibi gizlemedik herşeyi açık açık paylaştık ta.k geçtik
normalde araba işine bir süre bulaşmayacaktım bu şahinide gazlı falan sadece ayağımı yerden kessin diye almıştım ama erayla konuştuğum takas işi olmazsa hafta sonu motorunu aşağıya alıyorum![]()
Süpersiniz.. söyleyecek söz bulamıyorum. Dyno ' ya çıktı mı araç hiç ? Hp ve tork değerlerini ölçebildiniz mi? Motora uygulananlar ne kadar bir maliyet çıkardı?
Saygılarımla
:ramo
250-300 arası wardır heralde![]()
masallah cook emek var kazasız belasız..........
35 1/2 KSK
''Emniyet Kemerimizi Takalım,Takmayanları Uyaralım "
psn : derman3534
Allah emeğinizi boşa çıkarmasın,güle güle binersiniz inşallah.Gördüğüm en güzel oynanmış ŞahinBu çalışmaları görmek gerçekten güzel.
Vorsprung Durch Technik
maşallah ağız tadıyla bindirsin Allah. geri vitesi dışında severek biniyoruz![]()
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
güzel olmuş bayabi emek harcanmış kazasız belasız inşallah
www.kaymaz.com.tr
"Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir hayat için bu kadar fırıldak olmanın alemi yok"
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)