maşalah.tam japon olmuşama ep3 lerde sunraaf olmuomuydu
![]()
bu yakınlarda bursayamı gelsem nacaba
seko bak 32 ye kadar çıktım dahada çıkmam veriyosan geleyim hemen![]()
Serkan araç zaten çok güzeldi senin gibi type r ların plakarına kadar ezbere bilen birinin kötü bi arabası olması zaten olamaz son yaptıklarınla çok daha iyi olmuş maşallah.Hem Beyaz hem turbo olduğunda tadından yenmez bunun![]()
BRO TUNE-R
Boyatmanızın sebebi ne can skıkntısımı yoksa boyası artık hakkın rahmetine kavuştuğundan mı?
Bence böyle daha japonvari ve daha p.ç duruyor..maşallah
arabayı boyatmakaki sebebim içimde uhde kalmasın diye.
yoksa gelenler görenler aracı bilenler boyatma bu boyaya yazık diyorlar.
okadar bakımlı ve canlı boyası var.
ama ben gri typer sevmim.
gece güzel ama gündüz bana çok itici geliyor gri typer.
o sebepten boyuyorum.
makyajlı kasanın gri tonu ile makyajsızın gri tonu aynı değil.makyajlı grisi olsa bunlardada boyatmam zaten.
,
Güzel aracınız var.
İşinize karışmak gibi olmasın ama boyatmak yerine kaplatmayı düşünmediniz mi hiç?En azından satacak filan olursanız geriye dönüşü var o işin..Ama boya öyle değil.Durup dururken şimdi bir de boyandı muhabbeti olacak arabada..![]()
babali maşallah araban çok güzel... kazasız belasız kullan..![]()
Ulan gerçekten eski haliyle arada dünyalar var.bi araç mugenleri giyince bu kadarmı yakışır ve degişir MEŞELLEH.ver coşkuyu.Buddy clup n+ işi tamam kank..
renk değiştirmesi şart mı ? bence bu haliyle bile çok şık duruyor maşallah type-r olması yetiyor kazasız belasız![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
serkan abi bi ara fotoraflarını cekelım arabanın bu sekılde hazır boyaya gırmeden çok alımlı duruyor gece![]()
Güle güle kullanın, Makyajsız kasaya beyaz çok güzel oluyor. Doğru seçim , Kolay gelsin![]()
Fusion35 ------> OnurD.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)