Hahahah :D Şu sıralar yumurta bir çok arkadaşın kapısına dayanmış galiba :D
Printable View
Allah Kazasız Belasız İyi Günlerde Kullanmanı Nasip Etsin.
Allah Nazarlardan Korusun.
Maşallah. :)
kazadan,beladan,kuş pisliğinden uzak...masallah...
Hepinize sonsuz teşekkürler
anıl sisdeki suyu boşlat ***** memleket sivas olunca dondurur patlatır soğuk :D
Arkadaşım adına çok sevindim bu yaşta bu paralara göğsünü gere gere bineceğin kat kat pahallı ve güçlü zannedilen araçlara kafa tutabileceğin çok çok doğru bir seçim :)
Bende 18 yaşında gti sahibi olup 23 yaşına kadarda zevkle kullanmış birisi olarak sana bir tavsiye vermek istiyorum GTI özellikle araca sahip olduğumuz yaşlarda çok tehlikeli bir araç bu konuda kesinlikle özenli olup Güzel Güzel tertemiz binmeni temenniediyorum.Tekrar Hayırlı olsun
Çok teşekkür ederim yazdıklarınız degerli sözler gerçekten..Zaten yagına suyuna her bindigimde bakmayı ihmal etmem,''ayagımı gazdan çekmem''diyenlerden degilim yazık günah bu arabalara yürürü iyi ama yinede yazık yeri gelince biraz dokunuyoruz gaza o bile keyif veriyor :)..Yıkamacıdan çıkardıktan sonra çay'ı alıp oturmak karşısına geçip ona bakmak en güzel duygu :).Önceki afedersiniz denyo sahipleri çok iyi bakamasada arabaya ben çiçek gibi yapıcam zamanla hedefim bu şimdilik eksik şeyleri çok görsel olarak onlarla ugraşıyorum
Tekrardan teşekkür ederim
çok iyi :) kazasız belasız inşallah
Kazasız Belasız kardesim,bu zevk baska hiçbiseye değişilmiyo keyifli surusler :)
Hayrlı olsun hep yuzunu guldursun kazasız belasız bin inş..
http://img193.imageshack.us/img193/623/dsc00128c.jpg
Uploaded with ImageShack.us
Güzel çalışma yapmışım kendimce :)
kar varmış sivasda anıl footo çekde at hele
Geliyor resimler tek tekk.. :):)