kazadan,beladan,kuş pisliğinden uzak...masallah...
sen hiç gitmeyecek gibisin değilmi o gidenlerde senin gibiydiler...
anıl sisdeki suyu boşlat ***** memleket sivas olunca dondurur patlatır soğuk![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Arkadaşım adına çok sevindim bu yaşta bu paralara göğsünü gere gere bineceğin kat kat pahallı ve güçlü zannedilen araçlara kafa tutabileceğin çok çok doğru bir seçim
Bende 18 yaşında gti sahibi olup 23 yaşına kadarda zevkle kullanmış birisi olarak sana bir tavsiye vermek istiyorum GTI özellikle araca sahip olduğumuz yaşlarda çok tehlikeli bir araç bu konuda kesinlikle özenli olup Güzel Güzel tertemiz binmeni temenniediyorum.Tekrar Hayırlı olsun
Çok teşekkür ederim yazdıklarınız degerli sözler gerçekten..Zaten yagına suyuna her bindigimde bakmayı ihmal etmem,''ayagımı gazdan çekmem''diyenlerden degilim yazık günah bu arabalara yürürü iyi ama yinede yazık yeri gelince biraz dokunuyoruz gaza o bile keyif veriyor..Yıkamacıdan çıkardıktan sonra çay'ı alıp oturmak karşısına geçip ona bakmak en güzel duygu
.Önceki afedersiniz denyo sahipleri çok iyi bakamasada arabaya ben çiçek gibi yapıcam zamanla hedefim bu şimdilik eksik şeyleri çok görsel olarak onlarla ugraşıyorum
Tekrardan teşekkür ederim
Uploaded with ImageShack.us
Güzel çalışma yapmışım kendimce![]()
kar varmış sivasda anıl footo çekde at hele
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Geliyor resimler tek tekk..![]()
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)