maşşallah kazasız belasız
maşallah kardesım kazasız belasız bin![]()
maşallah alper jantlar yanıyorlasitkler denildiği gibi biraz kalın yanaklı kalmış değiştirince güzel olacaktır.
eski lastikler ne oldu bu arada?
kanka yazılım maslakta bi yerde yapılmış aldıgım adam öyle diyordu. turboyu filan bayram sonu değişirim. değiştikten sonra hemen yazılımı da değiştiriyorum.
teşekkürler. cümlemize kazasız belasız.
saol kardesim benim amin. hepimiz kazasız belasız binelim
saolasın kanka. lastikleri bayram sonra hemen değiştiriyorum. jantları gun metale yada cupra R' ın jantının rengine boyatim diyorum. güzel olur mu acaba. eski jant lastikle bunları takas ettim.![]()
çok çizik yoksa bence elleme hiç böyle kalsın, orjinal boyası çok hoş rclerin, bende de RSII var lastik araştırıyorum![]()
R32 ön tampon,Coilover,k04 Conversion sonra cek manzaraya yak sıgaranıKazasız belasız kullan ınsallah
![]()
kazasız belasız
Maşallahı var![]()
İmkan varsa bodykitten kurtulsun araç o zaman tam tadında olacak şahsi görüşümKazasız belasız
![]()
EMC
ehehehue eyw. abi saolasın
eyw. kardesim saolasın
valla bilmiyorum yaa rengi benm de hosuma gidiyor gun metal fena olmaz diye düşünüordum
saolasın kamerim. cümlemize allah kaza bela vermesin. bayram sonu k04 ümüzü taktıktan sonra gideri biraz daha iyi olacak inş.
bunların hepsi aklımda olan şeyler. allahtan bi mani çıkmazsa k04 ümüzü enjektörümüzü intercoolerımızı vs. takıyoruz. saolasın kardes
teşekkürler cümlemize kazasız belasız
saolasın...
araya gidiyodu valla hks
body kit şimdilik kalacak öncelikte olan daha önce de dedigim gibi k04 projemiz. daha sonra r32 body yapmayı düşünüyorum.
saolasın şanel. cümlemize kazasız belasız günlerde binmek nasip olsun
Amin kardesim saolasın. Cümlemize kazasız belasız sürüşler..
maşallah çok sert bakışları var öndengolf 4 ler çok hoş tam bir alman olduğunu hissetiren kasa Allah kaza bela vermesin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)