Allah razı olsun.
Eyvallah bro:) İlk için için Mustafa'nın spoon lara niyetlendim arabayı alamadan o sattı.Sonra kısmet bu renk oldu.Beyaz yada bronz dedim sonra durdum ne beyazı eren bronz tabiki dedim:D
Printable View
Hayırlı olsun. Kazasız belasız.
hayırlı olsun maşallah aracına kazasız belasız
aaaaaaaaaaaaaaa gti vti gecen megan degilmi bu :D
harbiden isik yetersiz olmus kanka cep telefonuylami cektin naptin neyse affediyorum ve ekliyorum masallah kanka kazasiz belasiz surusler dilerim
onemsiz not: arka jantlari biraz daha disa alalim bi takimda sis
Hayırlı olsun..Allah kaza bela vermesin..
Leyla ne alaka ? Forum kurallarına daha uygun otomobil başlığı olsa daha iyi olur..
Hayırlı olsun.İyi günlerde..
bence okandan angellari almalisin morug bide yan sinaylleri baglamamiz lazim sampiyonda olursak sari lacivert yapar caddeye gideriz ben clio yu sari lacivert yapmsitim bu sene ama eve zor gittim :D
Teşekkürler..
Eyvallah
Kanka kurudum kaldım biliyorsun:) Sisleri ben adam ederim bakınız rsi sisler:) flanş olayı aklımda ama askıda şimdilik
Eyvallah Allah razı olsun.Leyla ismini bir arkadaşım koydu arabaya ve benimde hoşuma gitti.Kişisel bir durum söz konusu değil.Alınganlık durumu olmasın sakın:) Forum kuralları derken?
Evyallah kardeşim.106 aşkımızı gene rafa kaldırdık ama olsun memnunum araçtan
hayırlı olsn kardes temız araba
Spoon gercekten tatlı olms :)
hayırlı olsun ya şu spoon lar kaç kg hafif falan diyolardı bende mi benim üstündekileri satıp taksam clioya naapsam :D
hayırlı olsun kardeşim rsi sonra çuk oturmuş f7r arka kelebek çamları çalışıyormu alayının bozuk oluyor:D
Hayırlı olsun güzel görünüyor özellikle jantları çok iyi.
Bu arada bilmediğimden soruyorum F7R'lar kaç hp ?
maşallah kazasız belasız
lem hangi ara yaptın bu işi rsi ben çalıcaktım :D hayırlı olsun yawrum Allah kaza bela vermesin ilk fırsatta bir top power al şu arabaya o direksiyon iğrenç bişey
Sonunda görebildikte iki güzel foto at kanka :)
Allah kaza bela vermesin, direksiyon kaplamasını ve koltukları çok begendim.. Spomlar aynı kafamda canlandırdıgım gibi çok hoş olmuş..
gündüz fotolarını istiyorum diyerek topicinden ayrılıyorm kanka :)
http://www.nasilyap.com/wp-content/uploads/nazar.jpg