hayırlı olsun, kazasız belasız ;)
Printable View
hayırlı olsun, kazasız belasız ;)
Eren hayırlı olsun, alım evresinde servisteydim ama aracı görmek kısmet olmadı :)
Gidişi nasıl merak ettim
Hayırlı olsun kazasız belasız :)
Eyvallah.Spoon kg olarak 6.8 diye kulaktan dolma bilgim var ancak inan bilmiyorum.O.z f1 ile spoon arasında bir müddet gidip geldikten sonra spoon'dan yana kullandım tercihimi:)
Allah razı olsun.Kelebekler sunroof klima vs tüm fonksiyonlar kusursuz çalışıyor Allah'a şükür.Tek sıkıntı kelebekleri açarken ultra kalliteli olan Japon malı alarmım kendi kendine çalmaya başlıyor:D Onuda halledeceğiz alarmı sökerekten inş.
Teşekkür ederim.F7R 147 hp.Renault'ta 2.0 Williams diye anılan motor.
Teşekkürler...
Kankacım şip şak foto şeklinde gerçekleştirdim olayı:D Yarım saat içinde bitirdim işi.Top power değilde aklımda makyajlı kasa sedan megane airbag+direksiyon var.Şekli hoşuma gidio airbag'de olsun istiyorum.He alırsan takarım o ayrı:D Harun duymasın rsi gittiğini:)
Allah razı olsun kanka.Sen megane coupe al ben söker yollarım sana koltuk falan:)
GÜndüz foto için bari baskı yapma pm den:D
Teşekkürler :)
Doğukan sende ordaydın ama araba yoktu piyasada o esna:) 147hp motora filtre egzoz ile bir iki şaka yaptım daha güçlü arabalara.Gidişattan memnunum şu an.Type-R ayarında tabiki değil ama para/performans oranında başarılı
Allah razı olsun kardeşim:)
maşallah eren güzel araba almışsın çok hoş duruyor..hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullanman dileğiyle :)
Hayırlı olsun kazasız belasız =)
Maşallah kardeşim ALLAH kaza bela göstermesin izmitin parmağı oldu belli kafa basılmış hemen :D:D
ereeennn hayırlı olsun kardeşim nazar değmesin
Tekrardan teşekkür Doğukan.Motor konusunda soft ile iyi değerler yakalama ümidim var bakalım göreceğiz:)
Eyvallah kardeşim:) İzmit'e leylek gidip leylek geldim.Basma işi onlara kalmadı ben hallettim:D Gerçi akşam değil gündüz gitseydim ellerinden kaçmazdı araba oda ayrı:D
usta çok ii arabalar buluyosun ya :D parayı koyiyim kenara yapışıcam sana bana araba bul die:D allah kazasız belasız kllanmak nasip etsin
Hayırlı uğurlu olsun Maşallah'ı var kazasız belasız.
maşallah reis buda on numara duruyor allah kaza bela vermesin..
maşallah kardeşim Kazasız belasız Cezasız inş :) HIzlı araç hızlı gördümde =)
Masalla hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin..
Motor sesini cok begeniyorum bunların apayrı bi güzel geliyo bana